ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Φεβρουάριος 2022

Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας με τεχνολογία IPTV

Στη σημερινή εποχή έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις των guests στα ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα να επιλέγουν μονάδες φιλοξενίας με εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας, ώστε να απολαμβάνουν υπηρεσίες ανάλογες ή υψηλότερης αξίας από αυτές που απολαμβάνουν στην οικία τους.

Ένα σημαντικό μέρος αυτών των απαιτήσεων έχει να κάνει με την ψυχαγωγία και την πληροφόρηση, οι οποίες καλύπτονται από τη διευρυμένη πλέον έννοια της τηλεόρασης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου – έννοια που δεν αφορά πια απλά την παρακολούθηση προγραμμάτων τηλεόρασης, αλλά ένα πλήρως διαδραστικό κέντρο διασκέδασης.

Η τεχνολογία IPTV μετατρέπει την τηλεόραση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σε ένα διαδραστικό εργαλείο διαφήμισης και πληροφόρησης, επιφέροντας παράλληλα νέες πηγές εσόδων στα ξενοδοχεία.

Η σύγχρονη εμπειρία της διαδραστικής τηλεόρασης, παρέχει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών GuestEntertainment όπως PayTV, VoD, μουσική, παιχνίδια, εύκολη πλοήγηση μέσα από την τηλεόραση στο internet, εύκολη περιήγηση στις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του ξενοδοχείου, πρόσβαση σε σημαντικές ή τοπικές πληροφορίες, έλεγχο φωτισμού και κλιματισμού κ.α.

Η διασύνδεση των παραπάνω λειτουργιών με το σύστημα κρατήσεων (PMS) του ξενοδοχείου, διασφαλίζει μία εξατομικευμένη εμπειρία σε κάθε φιλοξενούμενο, παρέχοντας τη δυνατότητα για:

  • προσωποποιημένα welcome messages και πλοήγηση στη γλώσσα του πελάτη
  • express checkout
  • Εύκολες αγορές ή κρατήσεις μέσω της τηλεόρασης
  • room service
  • επικοινωνία με το ξενοδοχείο αναφορικά με το επίπεδο ευχαρίστησής του

Παράλληλα, τα ξενοδοχεία έχουν πλέον στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργαλείο Marketing, που τους επιτρέπει αφενός την έξυπνη και στοχευμένη διαφημιστική προβολή ανά πελάτη (ή group πελατών), με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας: Netflix, Youtube, Smart Apps, WiFi, Digital Signage κλπ, όπως επίσης και την εξαγωγή στατιστικών – analytics με γνώμονα την καλύτερη προώθηση των υπηρεσιών τους αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Τι κερδίζετε?

  • Απλοποιημένη και κεντρική διαχείριση τηλεοράσεων και περιεχομένου
  • Αποτελεσματική προβολή του ξενοδοχείου και των υπηρεσιών του
  • Νέες πηγές εσόδων
  • Εγγυημένη εμπειρία χρήστη

Για ολοκληρωμένες IPTV λύσεις επικοινωνήστε με τη LEADER IT, μέλος του Ομίλου EUROTEL στο 2106595000 ή το sales@leaderit.gr.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας