ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Νοέμβριος 2022

Ανανεώνεται η συνεργασία του Ομίλου Eurotel με το ALBA Graduate Business School

Με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες των μελλοντικών στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και να αναδείξει το ρόλο της τεχνολογίας στη λήψη αποφάσεων σε έξυπνους τουριστικούς οργανισμούς, το Alba Graduate Business School ανανεώνει τη συνεργασία με τον Όμιλο EUROTEL, στο πλαίσιο του MSc in Tourism Management και του μαθήματος "Business Decisions with Data and Models".

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, παρουσιάζονται σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας, που βοηθούν στη λήψη αποφάσεων, σε όλα τα μέρη μιας τουριστικής επιχείρησης και τα οποία βοηθούν τους σπουδαστές να εξοικειωθούν με τις καινοτομίες που διαμορφώνουν το αύριο του τουριστικού κλάδου, σήμερα. Το πρόγραμμα MSc in Tourism Management ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας, για τη διαμόρφωση επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης και γνώσης, ώστε να μπορούν να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους, στη διαχείριση τουριστικών οργανισμών.

Στα διάφορα sessions του μαθήματος συμμετέχουν έμπειρα στελέχη εταιρειών πληροφορικής, αλλά και συνεργάτες από επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου.

Ανάμεσα στους διδάσκοντες του προγράμματος, είναι και η Νατάσα Καρατζά, Group Managing Director του Ομίλου EUROTEL η οποία δηλώνει ότι, «Είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με το Alba Graduate Business School και να συμμετέχουμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μέρους του MSc in Tourism Management. Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τους φοιτητές με δεξιότητες που θα τους χρειαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, αξιοποιώντας εργαλεία πληροφορικής και τεχνολογίας ώστε να είναι σε θέση να λάβουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις κάτω από πολύπλοκες συνθήκες».

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας