ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Νοέμβριος 2020

Γιατί να επενδύσετε σε συστήματα PMS

Όπως ίσως γνωρίζετε, μια από τις καλύτερες επενδύσεις για μια ξενοδοχειακή μονάδα είναι τα συστήματα PMS (Property Management Systems) τα οποία σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε τον έλεγχο της λειτουργίας της επιχείρησής σας και ταυτόχρονα να προσφέρετε μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες σας.

Τα ευρήματα μιας πρόσφατης έρευνας υπογραμμίζουν τη σημασία της ενσωμάτωσης προηγμένης τεχνολογίας. Για παράδειγμα, όταν ρωτήθηκαν οι ξενοδόχοι "Σε ποιο βαθμό η αναβάθμιση του Property Management System (PMS) του ξενοδοχείου (τα τελευταία τρία χρόνια) βοήθησε την επιχείρησή σας να βελτιώσει τη συνολική απόδοση και τα έσοδά της;", τα αποτελέσματα ήταν διαφωτιστικά:

  • Το 82% των μικρο-μεσαίων παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας απάντησαν ότι αντιμετώπισαν «σημαντική» ή «δραματική» βελτίωση.
  • Ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και θέρετρων, το 92%, δήλωσαν ότι είχαν παρόμοια βελτίωση.

Για να δείτε και εσείς αντίστοιχη βελτίωση θα πρέπει να εξετάσετε τις ανάγκες σας και να προσφέρετε υπηρεσίες και δυνατότητες που μπορείτε να υποστηρίξετε και θα εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες σας. Για να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας θα πρέπει να γνωρίζεται τις προσφερόμενες δυνατότητες των συστημάτων PMS και τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Διαχείριση του feedback των επισκεπτών

Είναι σημαντικό το σύστημα PMS του ξενοδοχείου να επηρεάσει τον τρόπο που αλληλοεπιδρούν οι επισκέπτες, μειώνοντας την «τριβή» και αυξάνοντας την άνεση και την εξατομίκευση. Η δυνατότητα να λαμβάνετε και να αναλύετε δεδομένων κατά τη διάρκεια αυτών των αλληλεπιδράσεων είναι απαραίτητη επειδή σας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσετε και να προβλέψετε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των επισκεπτών σε ατομικό επίπεδο.

Τεχνολογία και δεδομένα

Η άμεση επαφή με τις λειτουργίες του ξενοδοχείου, η καλύτερη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, του κεντρικού συστήματος κρατήσεων και των συστημάτων διαχείρισης εσόδων κρίνονται απαραίτητα. Η μόνιμη αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των λειτουργιών προσφέρει πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης των κρατήσεων, των τροποποιήσεων και των ακυρώσεων. Όλα αυτά είναι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν τις αποφάσεις των καταναλωτών την τρέχουσα περίοδο. Είναι επίσης απαραίτητο για τα συστήματα PMS της επόμενης γενιάς να επιτρέπουν τη διαμόρφωση και την προσθήκη υπηρεσιών, με ελάχιστη ταλαιπωρία και οποιονδήποτε συνδυασμού λειτουργειών και εφαρμογών σαν να ήταν μια κατασκευή LEGO.

Η Eurotel Hospitality είναι εδώ για να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για αυτό που ψάχνετε!

Από τις κρατήσεις, μέχρι τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, το Oracle Hospitality Suite 8 υποστηρίζει όλες τις διαδικασίες του ξενοδοχείου, εστιάζοντας ταυτόχρονα στο πιο πολύτιμο περιουσιακό του στοιχείο: τον επισκέπτη. Οι λύσεις Oracle Hospitality Suite 8 υποστηρίζουν τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσιών παρέχοντας περιεκτικές πληροφορίες για τους επισκέπτες.

To Oracle Hospitality OPERA PMS αποτελεί τον πυρήνα του OPERA Enterprise Solution και είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις τόσο μιας μεμονωμένης ξενοδοχειακής μονάδας, ανεξαρτήτου μεγέθους, όσο και μιας μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας, παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε όλα τα επίπεδα των διαδικασιών. Το OPERA PMS, συνδέεται με υπάρχουσες εφαρμογές άλλων προμηθευτών (τηλ. κέντρο, pay tv, κ.α) εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα, ενώ παρέχει τη μέγιστη δυνατή ροή πληροφόρησης από και προς αυτές. Η επιχείρηση μπορεί πλέον να αξιολογεί την αποδοτικότητα του προσωπικού των ξενοδοχείων, σε καθημερινές βασικές λειτουργίες όπως: κρατήσεις, λογιστήριο, πωλήσεις, και τηλεφωνικό κέντρο. Παρέχει περισσότερα από 250 αξιόπιστα reports αλλά και δίνει τη δυνατότητα για δημιουργία custom reports.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας