ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Ιούλιος 2021

Πως οι κλειδαριές RFID ενισχύουν την εμπειρία των επισκεπτών?

Όλο και περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες και αλυσίδες εγκαθιστούν ηλεκτρονικές κλειδαριές με τεχνολογία RFID, για να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Δείτε μερικά από τα πλεονκτήματα που διαθέτουν:

Αξιόπιστη πρόσβαση στο δωμάτιο 

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές RFID μπορούν να διαμορφωθούν με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τον τύπο κλειδώματος RFID που χρησιμοποιείται. Προς το παρόν, η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη λύση είναι το "tap & go" όπου περνάτε την κάρτα-κλειδί μπροστά από τη συσκευή ανάγνωσης, ώστε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου.

Πέρα από την πιο συχνή επιλογή των ξενοδόχων, είναι και η πιο εύχρηστη για τους περισσότερους επισκέπτες. Τώρα που όλοι επιθυμούν μειωμένη επαφή με επιφάνειες και αντικείμενα, η κλειδαριά με RFID είναι η πιο αξιόπιστη και ασφαλής λύση για την πρόσβαση στο δωμάτιο.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δωμάτιο και με τη χρήση του smartphone τους, εφόσον οι ηλεκτρονικές κλειδαριές υποστηρίζουν τεχνολογία BLE (Bluetooth Low Energy), για ακόμα καλύτερη εμπειρία και απόλυτα ανέπαφη είσοδο. H χρήση ενός Guest Mobile App, όπως το ESODOS, απογειώνει την εμπειρία διαμονής του επισκέπτη και μπορεί να του προσφέρει πολλές επιπλέον λειτουργίες, πέραν της απόκτησης του Mobile key.

Βελτιωμένη εμπειρία φιλοξενίας

Οι κλειδαριές RFID βελτιώνουν την εμπειρία των επισκεπτών και επιτρέπουν στο ξενοδοχείο να εισάγει συνεχώς νέες εφαρμογές τεχνολογίας για την προώθηση αυτής της θετικής εμπειρίας. Η εμπειρία γίνεται πιο ευχάριστη και θετική με τη χρήση της κλειδαριάς για ευκολία πρόσβασης στο δωμάτιο και τους χώρους του ξενοδοχείου (όπως σπα ή γυμναστήριο), κάνοντας την επίσκεψη στους χώρους πιο ομαλή.

Η ασφάλεια στο επίκεντρο

Τόσο οι επισκέπτες όσο και οι ξενοδόχοι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς κάθε στιγμή. Για αυτό, οι κλειδαριές RFID δίνουν τη δυνατότητα monitoring για την είσοδο στο δωμάτιο, ώστε να μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή την κινητικότητα. Επίσης, σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, είναι πολύ εύκολο να ακυρωθεί η παλιά και να εκδοθεί καινούρια, ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε τον έλεγχο για το ποιοι έχουν πρόσβαση στο δωμάτιο.

Αποκτήστε και εσείς ένα μεγάλο πλεονέκτημα

Οι κλειδαριές RFID είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τη ξενοδοχειακή βιομηχανία, παρουσιάζοντας μια ολόκληρη γκάμα νέων ευκαιριών για καλύτερη εμπειρία επισκεπτών, κατά τη διάρκεια μιας διαμονής στο ξενοδοχείο, κάνοντας πιο ικανοποιημένους τους επισκέπτες σας.

Μπορείτε σήμερα να επωφεληθείτε από την προσφορά της Eurotel και να αποκτήσετε και εσείς τα προνόμια της τεχνολογίας RFID για τις κλειδαριές σας. Ενημερωθείτε για την προσφορά που ισχύει για περιορισμένο χρόνο και κάνετε τους επισκέπτες σας να νιώσουν την ασφάλεια της ανέπαφης εισόδου!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας