ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Αύγουστος 2021

Γνωρίστε το ESODOS Mobile App

Το ESODOS mobile app ενσωματώνεται πλήρως στη σύγχρονη καθημερινότητα και προσφέρει άνεση και ασφάλεια τόσο στους επισκέπτες όσο και στους ξενοδόχους.

Παρέχει μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών όπως δυνατότητα απομακρυσμένου check in/out, πρόσβαση στο δωμάτιο μέσω mobile access, κράτηση τραπεζιού σε εστιατόριο, ραντεβού στο spa καθώς και πολλές ακόμα λειτουργίες, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στις touchless υπηρεσίες που αναζητούν έντονα οι ταξιδιώτες αυτή την εποχή.

Η εφαρμογή εξελίσσεται συνεχώς για να εξυπηρετεί ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των επισκεπτών.

Μέσω της λειτουργίας Guest Services μπορεί ο επισκέπτης να ζητήσει υπηρεσίες εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας αρχικά την κατηγορία υπηρεσιών που επιθυμεί και στη συνέχεια έχει τη δυνατότητα είτε να γράψει το αίτημά του, είτε να επιλέξει την επιθυμητή υπηρεσία μέσα από μια έτοιμη λίστα.

Με τη δυνατότητα του Chat ενισχύεται ακόμα περισσότερο η άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα του πελάτη, καθώς μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης επικοινωνεί ανά πάσα στιγμή και σε πραγματικό χρόνο με τη reception.

Τέλος, οι επισκέπτες έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για Σημεία Ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή, όπως εστιατόρια, μέσα μεταφοράς, δραστηριότητες κ.α.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει την εφαρμογή ESODOS, πριν φτάσει στο ξενοδοχείο και να εκμεταλλευτεί τις λειτουργίες της νωρίτερα, κάνοντας login με τα στοιχεία που θα του αποσταλούν μετά την κράτησή του. Αυτές είναι μερικές από τις πολλές λειτουργίες που προσφέρει το ESODOS.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της EUROTEL Hospitality ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας