ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Αύγουστος 2021

Δείτε ποια ηλεκτρονική κλειδαριά VingCard της ASSA ABLOY ταιριάζει στις εγκαταστάσεις σας!

Η πρωτοπόρος ASSA ABLOY Global Solutions με τις κλειδαριές VingCard, τεχνολογίας RFID, παρέχει λύσεις υψηλής ασφάλειας και ποιότητας που ανταποκρίνονται στην αισθητική του κάθε ξενοδοχείου. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες μέσω της ιστοσελίδας της, να δημιουργήσουν κλειδαριές κατάλληλες για την επιχείρησή τους (κατηγορία, χρώμα, επιφάνεια, τύπος λαβής κ.λπ.).

Η Eurotel Hospitality ενσωμάτωσε το Lock Configurator στο site της και έτσι οι ξενοδόχοι μπορούν να επιλέξουν τη λύση που επιθυμούν και να τη δουν σε ψηφιακή μορφή μέσα σε λίγα λεπτά.

Είναι απλό και εύκολο στη χρήση και ταυτόχρονα συναρπαστικό! Επιλέξτε την κατηγορία κλειδαριάς που θέλετε για το ξενοδοχείο σας. Ελέγξτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και δείτε ποιο φινίρισμα είναι κατάλληλο για τα πόμολα, τους αναγνώστες καρτών και το στυλ πόρτας σε σχέση με το ξενοδοχείο σας. Μέσα από τον εύχρηστο προσομοιωτή της πόρτας ενός ξενοδοχείου, θα δείτε τι είναι αυτό που σας καλύπτει στην πραγματικότητα!

Τέλος, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε μια προσφορά για την κλειδαριά που έχετε δημιουργήσει και μπορείτε να κάνετε download τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τις κλειδαριές που επιλέξατε.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας