ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Σεπτέμβριος 2021

Δημιουργήστε το χρηματοκιβώτιο που ταιριάζει στο δικό σας ξενοδοχείο

Η ASSA ABLOY Global Solutions παρέχει λύσεις υψηλής ασφάλειας και ποιότητας που μπορούν να τοποθετηθούν σε διακριτικά σημεία των δωματίων και να προσφέρουν στον επισκέπτη σιγουριά για την φύλαξη των προσωπικών του αντικειμένων, με τα ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια Elsafe. Τα χρηματοκιβώτια Elsafe διαθέτουν διάφορα επίπεδα χαρακτηριστικών που ξεκινούν από το standard και φτάνουν έως το high-end.

Η Eurotel Hospitality δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να χρησιμοποιήσουν το Safe Configurator της ASSA ABLOY ώστε να επιλέξουν το χρηματοκιβώτιο που τους ταιριάζει περισσότερο μέσα από μια γκάμα με διαφορετικά μοντέλα, σχήματα και μεγέθη.

Είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Επιλέξτε ανάμεσα από τα Elsafe Zenith, Elsafe Sentinel II και Elsafe Infinity II, ελέγξτε τα διαθέσιμα μεγέθη και τεχνικά χαρακτηριστικά και το μόνο που μένει είναι να αποφασίσετε ποιος χρωματικός συνδυασμός είναι κατάλληλος για τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας.

Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να έχετε την ψηφιακή εικόνα με δυνατότητα 360o view του χρηματοκιβωτίου που φτιάξατε και να ζητήσετε μια προσφορά βάση των επιλογών σας. Τέλος, μπορείτε να κάνετε download τα τεχνικά χαρακτηριστικά που επιλέξατε.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας