ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Μάρτιος 2022

Διατηρήστε τον έλεγχο στα εστιατόριά σας και ενισχύστε την εμπειρία του επισκέπτη, με την εφαρμογή TOUCH + DINE

H εφαρμογή TOUCH + DINE, δίνει τη δυνατότητα άμεσου ελέγχου διαθεσιμότητας, πραγματοποίησης κρατήσεων και ακυρώσεων σε όλα τα εστιατόρια ενός ξενοδοχείου, ή ανεξάρτητων επιχειρήσεων εστίασης. Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τη σωστή οργάνωση των ημερήσιων ή εβδομαδιαίων πλάνων των εστιατορίων.

Το προσωπικό από διαφορετικά τμήματα του ξενοδοχείου όπως Reception, Restaurant Manager, F&BManager και η κεντρική διοίκηση, έχουν κοινή και απόλυτα ενημερωμένη εικόνα για την κατάσταση των κρατήσεων ανά ημέρα και ώρα, επιτρέποντάς τους να οργανώσουν καλύτερα την κουζίνα, το προσωπικό τους, την προμήθεια υλικών ακόμα και την καλύτερη διανομή των πελατών σε όλα τα εστιατόρια.

Το TOUCH + DINE συνδέεται απευθείας με το Oracle Hospitality Opera / Suite8 PMS ή όποιο άλλο σύστημα διαθέτει το ξενοδοχείο, μειώνοντας αισθητά το χρόνο καταγραφής της κράτησης στα εστιατόρια και παρέχοντας σημαντική πληροφορία μέσω reporting για τις προτιμήσεις των πελατών. Εφόσον το προσωπικό γνωρίζει καλύτερα τις ιδιαιτερότητες των πελατών, έχει τη δυνατότητα να παρέχει πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες, ενισχύοντας την εμπειρία του πελάτη. Η εφαρμογή συμβάλει επίσης σημαντικά στη μεγιστοποίηση των εσόδων F&B.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση, έχοντας τη δυνατότητα ακόμα και να επιλέξουν μόνοι τους το εστιατόριο ή την ώρα που θέλουν να γευματίσουν, μέσα από: το ESODOS mobile app, της ιστοσελίδας του εστιατορίου ή κάποιου κατάλληλα διαμορφωμένου kiosk.

Βασικά χαρακτηριστικά 
  • Ευέλικτη οργάνωση της διαθεσιμότητας των εστιατορίων για διαφορετικούς τύπους γευμάτων.
  • Ταυτόχρονη διαχείριση πολλών εστιατορίων.
  • Δυνατότητα κρατήσεων, ακυρώσεων και εκτύπωσης κράτησης.
  • Δυνατότητα αναλυτικού Reporting.
  • Κρατήσεις μέσω call center, reception, kiosk, web-intranet και mobile.
  • Multiproperty management.
  • Δυνατότητα καταχώρησης σχολίων, προτιμήσεων και ιδιαιτεροτήτων των πελατών.
  • Δυνατότητα Overbooking
  • Δυνατότητα εκτύπωσης πλάνου κράτησης

Η Ομάδα της EUROTEL Hospitality μπορεί να σας ενημερώσει για τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να αποκομίσετε από τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας