ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Μάρτιος 2020

Η εξελιξη του Afrodite wellness management software

Ο όμιλος EUROTEL παρουσιάζει την εξέλιξη της επαφής του πελάτη με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των σύγχρονων χώρων ευεξίας: το OnlineBooking.

 

Η ομάδα έρευνας & ανάπτυξης (R&D) του ομίλου, μελέτησε και ανέπτυξε μια πλατφόρμα όπου ο κάθε πελάτης ανεξαρτήτου ηλικίας και επαφής με την τεχνολογία, με 5 απλές κινήσεις, επιλέγει 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, την υπηρεσία που χρειάζεται, την ημέρα και ώρα που θέλει.

Η επιχείρηση πουλάει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, όλο το χρόνο μέσω του website της, τα κανάλια πωλήσεων, και της δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσει σύγχρονες τεχνικές προώθησης και μάρκετινγκ μέσω του Yield Management. Η αύξηση της επισκεψιμότητας σε ώρες και ημέρες που θέλει ο κάθε χώρος ευεξίας να προωθήσει μέσω του OnlineBooking, δημιουργεί αύξηση του τζίρου και ενισχύει τις σχέσεις με τους πελάτες (Loyalty).

Το OnlineBooking είναι συμβατό με όλα τα κινητά, το mobile App ESODOS και συνδέεται με το Spa Software Afrodite, το Ελληνικό προϊόν του ομίλου που απευθύνεται σε χώρους ευεξίας (Spa, Γυμναστήρια κλπ.) σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η λειτουργία του OnlineBooking ουσιαστικά απευθύνεται στον τελικό χρήστη, τον επισκέπτη του ξενοδοχείου. Είναι λοιπόν, αυτός που θα πρέπει να μείνει ευχαριστημένος έχοντας κυριολεκτικά στα χέρια του, μια τόσο βολική λειτουργία. Είναι αυτός που δε θα χάσει το χρόνο του με άσκοπες διαδικασίες κατά τη διαμονή του και σίγουρα είναι αυτός που θα μεταφέρει σε τρίτους, τη δυνατότητα που του προσέφερε το ξενοδόχείο στο οποίο διέμεινε.

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας