ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Δεκέμβριος 2020

Η ASSA ABLOY Global Solutions δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα

Η ASSA ABLOY Global Solutions ανακοίνωσε το τελευταίο της επίτευγμα δίνοντας προτεραιότητα στη βιωσιμότητα με την πρόσφατη δημοσίευση Πιστοποιημένων Περιβαλλοντικών Προϊόντων (Environmental Product Declarations) για 18 από τις λύσεις της που αφορούν στην ασφάλεια. Η ASSA ABLOY Global Solutions συνεργάστηκε με την εταιρεία Sustainable Solutions Corporation για τη διεξαγωγή των αξιολογήσεων κύκλου ζωής και τη δημοσίευση των EPD. Με τη δημοσίευση των EPD, η ASSA ABLOY Global Solutions μπορεί να παρέχει στους πελάτες της πλήρη διαφάνεια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο κύκλος ζωής κάθε πιστοποιημένου προϊόντος επηρεάζει το περιβάλλον και επηρεάζει τους στόχους βιωσιμότητας ενός κτηρίου.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, η έκθεση για τον κύκλο ζωής και τα πιστοποιημένα προϊόντα πέρασαν από ενδελεχή αξιολόγηση για να επαληθευτεί η ταύτιση με τα διεθνή πρότυπα και τον κανόνα της κατηγορίας προϊόντων όπως απαιτείται από τα ISO 14040/44 και ISO 14025. Αυτή η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητο οργανισμό διαχείρισης EPD για επαλήθευση της βιωσιμότητας κάθε προϊόντος.

Με την απόκτηση των πιστοποιήσεων, οι πελάτες της ASSA ABLOY Global Solutions μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα προϊόντα για να λάβουν αντίστοιχες πιστώσεις ή βαθμούς προς τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας του κτιρίου τους. Κάθε βραβευμένο προϊόν θα πληροί τις απαιτήσεις διαφόρων προτύπων πράσινων κτιρίων, συμπεριλαμβανομένων των LEED, Green Globes και BREEAM. Η ενσωμάτωση των προϊόντων ASSA ABLOY σε κτίρια όχι μόνο θα βοηθήσει στην επίτευξη πιστοποίησης με πράσινα πρότυπα κτιρίων, αλλά θα προσφέρει επίσης μια σειρά από άλλα οφέλη όπως η προώθηση των πρωτοβουλιών βιωσιμότητας. Οι διαχειριστές κτιρίων θα επωφεληθούν επίσης από την ικανότητα να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ζωνών και κτιρίων ώστε να πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια  βιωσιμότητας των επενδυτών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Η γκάμα της ASSA ABLOY Global Solutions με πιστοποιημένα προϊόντα περιλαμβάνει πολλές από τις ηλεκτρονικές κλειδαριές πορτών όπως VingCard Essence, VingCard Signature RFID και VingCard Allure. Επίσης την αντίστοιχη πιστοποίηση έλαβαν και τα ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια Elsafe Infinity II, Elsafe Zenith και Elsafe Sentinel II. Αρκετά αξεσουάρ και άλλα προϊόντα περιλαμβάνονται μέσα στην πλούσια γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων.

Για να δείτε όλα τα πιστοποιημένα προϊόντα, κάντε κλικ εδώ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας