ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Ιούνιος 2023

Η Eurotel Hospitality καλωσορίζει τον νέο της Γενικό Διευθυντή κ. Μανόλη Παπαδάκη

Η Eurotel Hospitality, μέλος του ομίλου εταιρειών Eurotel, ηγέτης της τεχνολογίας στο χώρο της φιλοξενίας σε Ελλάδα και Κύπρο, καλωσορίζει στο δυναμικό της το νέο της Γενικό Διευθυντή κ. Μανόλη Παπαδάκη.
Ο κος Παπαδάκης στο παρελθόν, έχει διατελέσει γενικός διευθυντής ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολυετή εμπειρία.
Είναι απόφοιτος διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια της Ελβετίας και της Αμερικής, μέλος της ένωσης γενικών διευθυντών ξενοδοχείων Αθηνών και της ΕΗΜΑ ( European Hotel Managers Association).

O κος Παπαδάκης δήλωσε σχετικά με την νέα θέση του ως Γενικός Διευθυντής της Eurotel Hospitality: «Είναι τιμή μου να ενταχθώ στη διοίκηση του ομίλου Eurotel, πρωτοπόρου στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων τεχνολογίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και αποκλειστικού αντιπροσώπου μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού στον τομέα της μηχανογράφησης και της ασφάλειας. Δεσμεύομαι να συνεχίσω την εύρυθμη και ανοδική της πορεία, συνεισφέροντας με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, στην περαιτέρω ανάπτυξη της».

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας