ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Φεβρουάριος 2023

Νέα βράβευση για τη LeaderIT

H LeaderIT είχε την τιμή να αποκτήσει για δεύτερη φορά μία σημαντική διάκριση από την συνεργάτιδα εταιρεία Hewlett Packard Enterprise (HPE). Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης για τους συνεργάτες της, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος η HPE απένειμε στην LeaderIT το βραβείο “TOP ARUBA PARTNER” για το 2022, μία κίνηση η οποία αναδεικνύει την επιτυχή συνεργασία των δύο εταιρειών για ακόμη μία χρονιά.

Στόχος της LeaderIT για το 2023 είναι να προσφέρει τις προηγμένες λύσεις τεχνολογίας της σε ξενοδοχεία που ψάχνουν για ολοκληρωμένες λύσεις και αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη, αλλά και να συνεχίσει την ομαλή συνεργασία της με ηγέτιδες εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου.

Η LeaderIT μέλος του ομίλου EUROTEL, ιδρύθηκε το 2018 και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης εταιρειών ιδιωτικού και ξενοδοχειακού τομέα. Ως βασική της προτεραιότητα η LeaderIT έχει την προμήθεια IT λύσεων καλύπτοντας ανάγκες σε εξοπλισμό (hardware), λογισμικό (software) και την παροχή υπηρεσιών (services) σε μηχανογραφικές υποδομές, δίκτυα επικοινωνίας, συμβόλαια συντήρησης, κ.α.

Δείτε το σύνολο των υπηρεσιών της LeaderΙΤ εδώ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας