ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Δεκέμβριος 2020

Νέα συνεργασία για τη LeaderIT

Η LeaderIT στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης ολοκληρωμένων λύσεων προϊόντων και υπηρεσιών για το ξενοδοχειακό χώρο προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την ΙΕΝ Α.Ε, μία από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες σε προϊόντα και υπηρεσίες τηλεφωνίας.

Η ΙΕΝ Α.Ε, με παρουσία πάνω από 20 χρόνια, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών σε μία πελατειακή βάση υψηλών απαιτήσεων σε Ξενοδοχεία και μεγάλες Επιχειρήσεις. Είναι ο μοναδικός συνεργάτης της Mitel πιστοποιημένος σε επίπεδο Gold Partner για την Ελλάδα, καθώς και με πιστοποιητικά ποιότητας κατά ISO 9001 & ISO 27001 Information Security Management System.

Η Mitel ως κορυφαία εταιρεία επικοινωνιών παγκοσμίου επιπέδου, υλοποιεί  καθημερινά  πλέον των 2 δισεκατομμυρίων συνδέσεων επικοινωνίας, επιτρέποντας έτσι σε επιχειρήσεις και ξενοδοχεία να συνδέονται, να συνεργάζονται και να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους. Στις συνδέσεις αυτές εμπεριέχονται πάνω από 33 εκατομμύρια cloud connections καθιστώντας την Mitel ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής εφαρμογών στις cloud επικοινωνίες.

Ο Όμιλος EUROTEL, είναι ένας πρωτοπόρος ελληνικός όμιλος εταιριών πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 30 χρόνια, στην παροχή τεχνολογικών λύσεων για τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας της εστίασης και όχι μόνο. Μέσω της EUROTEL HOSPITALITY AE, της ΕUROTEL HOSPITALITY CYPRUS Ltd, της LEADER IT και της ΣOUL TAILORΣ, υποστηρίζει τις επιχειρήσεις της φιλοξενίας, της εστίασης, του Wellness και άλλων επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, προσφέροντας πάντα τεχνολογίες αιχμής και πιστοποιημένες υπηρεσίες. Τις εταιρείες του Ομίλου στελεχώνουν επαγγελματίες με εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης, της υψηλής τεχνολογίας και του Wellness.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας