ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Οκτώβριος 2021

Νέα συνεργασία για τον Όμιλο Eurotel και το ALBA Graduate Business School

Με χαρά ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία του Ομίλου Eurotel με το ALBA Graduate Business School, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc In Tourism ManagementΤο ALBA εμπιστεύτηκε τον Όμιλο EUROTEL, δίνοντας την ευκαιρία να μεταφέρει την εμπειρία και την εξειδίκευσή του, στα επόμενα στελέχη των τουριστικών επιχειρήσεων.

Σε αυτό το ακαδημαϊκό έτος ο Όμιλος EUROTEL έχει σχεδιάσει το μάθημα «Business Decisions with Data and Models» με εισηγήτρια τη κα Νατάσα Καρατζά (Group Managing Director). Οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν, μέσα από πραγματικά case studies αλλά και πρακτικά workshops. Στις διάφορες ενότητες του μαθήματος θα συμμετέχουν εκτός από στελέχη του ομίλου μας και στελέχη από την ORACLE Greece, τη Hewllet Packard Enterprise (HPE) και τον ξενοδοχειακό όμιλο Epoque Collection.

Στα πλαίσια της στενής συνεργασίας μας, συμμετείχαμε την Τετάρτη 20/10/21 και στο Alba Careers Expo, στη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκε το σύνολο των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σε απόφοιτους του Alba αλλά και σε επαγγελματίες του χώρου.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας