ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Σεπτέμβριος 2019

"Να υλοποιήσουμε μαζί όλους τους στρατηγικούς στόχους που έχουμε θέσει"

H σειρά των μίνι συνεντεύξεων με τους πελάτες και συνεργάτες μας, συνεχίζεται με τις απαντήσεις του κυρίου Δημήτρη Τσούνη, Managing Director των Aquila Hotels & Resorts. 

 

Ποια ήταν η λύση που αναζητούσατε για την μηχανογράφηση του ξενοδοχείου σας; Ποια τα οφέλη που αποκομίσατε από την συνεργασία μαζί μας.

Αναζητούσαμε λύσεις σχετικά με την κεντρική διαχείριση ξενοδοχείων - δωματίων και την ενιαία μηχανογράφηση. Με τη συνεργασία που πραγματοποιήσαμε με την Eurotel Hospitality, ουσιαστικά υλοποιήθηκε η κεντρική μηχανογράφηση που χρειαζόμασταν.

Ποιος είναι ο βασικός λόγος που θα συστήνατε την Eurotel Hospitality;

Οι λόγοι στους οποίους θα ήθελα να σταθώ είναι δύο: Οι λύσεις που προσφέρει η εταιρεία ως προς τις απαιτήσεις μας, καθώς επίσης ο επαγγελματισμό των συνεργατών της Eurotel.

Υπάρχει κάτι που σας εξέπληξε θετικά από την αρχή της συνεργασίας μας; Αν ναι, ποιο είναι αυτό;

Αυτό ακριβώς στο οποίο αναφέρθηκα και στην προηγούμενη ερώτηση, ο επαγγελματισμός αλλά και οι λύσεις που είναι σε θέση να προσφέρει η Eurotel σε μία ξενοδοχειακή μονάδα με αναβαθμισμένες απαιτήσεις όπως η δική μας.

Ποιο είναι το σημαντικότερο επίτευγμα το οποίο έχει καταφέρει η εταιρεία σας μέσα  από την συνεργασία σας με την Eurotel;

Να υλοποιήσουμε όλους τους στρατηγικούς στόχους που έχουν σχέση με την διαχείριση ξενοδοχείων- δωματίων και χρεώσεων (CRS, κ.τ.λ.).

Τι ήταν αυτό που έκανε την Eurotel και τα προϊόντα της να ξεχωρίσει από τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά;

Θα επιμείνω ως προς τον επαγγελματισμό. Οι σοβαρές προτάσεις στα προϊόντα τους και η υποστήριξη τους.

Παρακαλούμε περιγράψτε σε 1-2 γραμμές την εμπειρία σας από τις υπηρεσίες υποστήριξης / υλοποίησης της Eurotel.

Κατά την διάρκεια της δεκάχρονης συνεργασίας μας, οι υπηρεσίες υλοποίησης ήταν στον χρόνο τους και πάντα αποτελεσματικές.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας