ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Μάρτιος 2022

Ολοκληρωμένη προστασία των δεδομένων των ξενοδοχειακών μονάδων με λύσεις Fortinet

Ο κλάδος της φιλοξενίας αποτελεί σημαντικό μέρος του παγκόσμιου ΑΕΠ και είναι συχνά στόχος για εισβολείς και παραβιάσεις δεδομένων. Οι εταιρείες φιλοξενίας αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις στην προστασία τόσο των δικτύων τους όσο και και των ευαίσθητων δεδομένων των πελατών τους. Η απώλεια ή η σταδιακή μείωση των διαδικτυακών υπηρεσιών της εταιρείας, στο ασύρματο δίκτυο ή σε άλλες υπηρεσίες μπορεί να οδηγήσει σε κακές κριτικές ή ακύρωση κρατήσεων.

Η Fortinet έχει τις λύσεις που χρειάζεστε για να προστατέψετε ολοκληρωμένα την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση προσφέροντας παράλληλα στους πελάτες σας ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες που καλύπτουν την ασφαλή εισερχόμενη και εξερχόμενη διαδικτυακή κίνηση του οργανισμού και την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων, τη σύγχρονη τηλεφωνία και την  έξυπνη παρακολούθηση με κάμερες. Η LeaderIT, εταιρεία του Ομίλου EUROTEL και στρατηγικός συνεργάτης της Fortinet, μπορεί να αναλάβει το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηση του νέου σας εξοπλισμού, έχοντας πλήρη γνώση των ιδιαιτεροτήτων του ξενοδοχειακού κλάδου.

FortiGate
Κάντε κλικ στην εικόνα για να μάθετε περισσότερα

Τα FortiGates κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά και αποτελούν την βασική λύση χιλιάδων επιχειρήσεων ανά την υφήλιο. Μέσω των αναβαθμισμένων routing δυνατοτήτων τους, της αναγνωρισμένης υπεροχής τους στην αντιμετώπιση άγνωστων επιθέσεων (zero-day attacks), της ευκολίας στη διαχείριση πολλαπλών WAN κυκλωμάτων (Software Defined WAN πολλαπλών σημείων) με δραστική και άμεση μείωση του επιχειρησιακού κόστους, αλλά και στον έλεγχο των εφαρμογών και της αυξημένης ασφάλειας με μηχανισμούς AI & machine learning, είναι η ιδανική λύση προστασίας για οποιαδήποτε επιχείρηση φιλοξενίας ανεξαρτήτου μεγέθους.

FortiVoice
Κάντε κλικ στην εικόνα για να μάθετε περισσότερα

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας FortiVoice Secure Unified Communications, σε συνδυασμό με τα τηλέφωνα IP FortiFone, βοηθά τις επιχειρήσεις να συμβαδίζουν με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες επικοινωνίας λόγω της εξελισσόμενης υποδομής, της απομακρυσμένης ή υβριδικής εργασίας και του BYOD. Η πλατφόρμα συνδυάζει λειτουργίες φωνής, διασκέψεις, συνομιλία και φαξ για βέλτιστη επιχειρηματική απόδοση. Ένα softclient φιλικό προς κινητά βοηθά στη σύνδεση ομάδων ανεξάρτητα από την τοποθεσία. Το IT έχει ορατότητα στην απόδοση του συστήματος και την ευελιξία για βελτιστοποίηση των επικοινωνιών χωρίς αύξηση των πόρων και του κόστους.

Fortinet Video Surveillance System
Κάντε κλικ στην εικόνα για να μάθετε περισσότερα

Η Fortinet προσφέρει με το Video Surveillance System ένα ολοκληρωμένο σύστημα που προστατεύει με έξυπνο τρόπο τον εξοπλισμό σας. Η FortiCamera προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα βίντεο ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Με την άμεση ενσωμάτωση της με τη συσκευή εγγραφής βίντεο δικτύου FortiRecorder(NVR) και το λογισμικό διαχείρισης βίντεο FortiCentral, έχετε μια ολοκληρωμένη λύση για την προστασία των υπαλλήλων, των περιουσιακών στοιχείων και των επισκεπτών σας.

Μη χάνετε χρόνο και επωφεληθείτε από το δωρεάν Fortinet Threat Assessment Program, σήμερα!

Το δωρεάν Fortinet CTAP σας προσφέρει μια λεπτομερή αναφορά της προστασίας και της υφιστάμενης υποδομής σας, αναδεικνύοντας τα ευάλωτα σημεία της επιχείρησης από τα οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή μια κακόβουλη ενέργεια να προκαλέσει σοβαρές ως και ανεπανόρθωτες καταστροφές.

Λάβετε σήμερα αξιολόγηση προστασίας εντελώς δωρεάν

H LeaderIT, μέλος του Ομίλου EUROTEL, δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης και ασφάλειας δεδομένων εταιρειών ιδιωτικού και ξενοδοχειακού τομέα.

Κεντρικά γραφεία: Βελεστίνου 7, Νέο Ηράκλειο, 14122, Αθήνα. Τηλ.: 210-6595000, email: info@leaderit.gr

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας