ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Δεκέμβριος 2023

Ο κ. Μανόλης Παπαδάκης συμμετείχε με ομιλία στην έκθεση XΕΝΙΑ 2023

Στο πλαίσιο της έκθεσης XENIA 2023, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, ο κ. Μανόλης Παπαδάκης, Γενικός Διευθυντής της Eurotel Hospitality, μετά από πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής Digi Hotel Stage Xenia 2023 συμμετείχε με μία ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα "A.I (Artificial Intelligence) in the Hospitality Business".

Την ομιλία παρακολούθησαν επαγγελματίες και στελέχη από τον κλάδο του τουρισμού, δημιουργώντας ένα ενεργό περιβάλλον συζήτησης γύρω από την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στον χώρο της φιλοξενίας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο κ. Παπαδάκης επικεντρώθηκε στην παρουσίαση των προηγμένων δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης στην αγορά και ειδικότερα στη βιομηχανία της φιλοξενίας. Αναλύοντας το θέμα "A.I in the Hospitality Business", αναφέρθηκε στη σημασία της ανάπτυξης του ψηφιακού μετασχηματισμού στον τουριστικό τομέα.

Επιπλέον, ο κ. Παπαδάκης στα πλαίσια του θέματος της ομιλίας προχώρησε σε αναφορά της τελευταίας έκδοσης του προϊόντος Oracle Opera Cloud, παρουσιάζοντας τα νέα modules τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνονται σε αυτήν. Η έκδοση αυτή είναι διαθέσιμη από την Eurotel Hospitality και εγκαθίσταται σε πελάτες της εταιρείας.

H έκθεση XENIA, αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού που πραγματοποιείται κάθε φθινόπωρο στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο συγκεντρώνει περίπου 500 εκθέτες της προμηθευτικής αγοράς του ξενοδοχειακού κλάδου και πάνω 25.000 επισκέπτες. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιούνται και παράλληλες εκδηλώσεις με ομιλίες, στα πλαίσια των οποίων παρουσιάζονται  όλες τις πρωτοπόρες τάσεις και εξελίξεις του ξενοδοχειακού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας