ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Μάρτιος 2024

Ο Μάρτιος ξεκίνησε δυναμικά με παρουσία των στελεχών της Eurotel στις εκθέσεις ITB Berlin και Messe Frankfurt

Στελέχη της Eurotel Hospitality έλαβαν μέρος σε δύο από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου του τουρισμού και της φιλοξενίας, την ITB Berlin και τη Messe Frankfurt, κατά τον μήνα Μάρτιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής Eurotel Ελλάδος Μανώλης Παπαδάκης, ο Γενικός Διευθυντής Eurotel Κύπρου Joseph Rosa, ο Διευθυντής πωλήσεων Στέφανος Σαμούχος και η υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων Φαίη Καρίτζη παραβρέθηκαν στην ITB Berlin η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου, και στη Messe Frankfurt από τις 3 έως τις 8 Μαρτίου.

Η έκθεση ITB αποτελεί το μεγαλύτερο travel trade show παγκοσμίως και στην συγκεκριμένη έκθεση στο Βερολίνο, συμμετέχουν πολλά ελληνικά ξενοδοχεία ως εκθέτες, δημιουργώντας μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία μεταξύ των επισκεπτών και των εκθετών. Αντίθετα, στη Messe Frankfurt, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις light and building παγκοσμίως, δεν θα υπάρχουν άλλες ελληνικές συμμετοχές, καθιστώντας την παρουσία της Eurotel ακόμα πιο επιτακτική.

Στο πλαίσιο αυτών των επισκέψεων, τα στελέχη της Eurotel Hospitality είχαν προγραμματισμένες συναντήσεις με αντίστοιχους πελάτες και συνεργάτες που θα συνεισφέρουν στην ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας και στη δημιουργία νέων ευκαιριών. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται συναντήσεις με συνεργάτες για τη διευκόλυνση και τη βελτίωση των υπηρεσιών, καθώς και επικοινωνία με πελάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο, με σκοπό τη διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης και την εξεύρεση νέων συνεργασιών.

Αυτές οι δραστηριότητες αντικατοπτρίζουν την προσήλωση της Eurotel στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, την υποστήριξη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας και τη διατήρηση των στενών δεσμών με τους πελάτες της.

Επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο της Eurotel Hospitality εδώ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας