ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Οκτώβριος 2019

«Συνεργαζόμαστε με την Eurotel πάνω από 20 χρόνια»

Ο κύριος Μανώλης Μανούσος, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Cyan Group of Hotels, απαντάει στις ερωτήσεις μας σχετικά με τη συνεργασία μαζί μας και παραθέτει απόψεις και συμπεράσματα.

Ποια ήταν η λύση που αναζητούσατε για την μηχανογράφηση του ξενοδοχείου σας; Ποια τα οφέλη που αποκομίσατε από την συνεργασία μαζί μας;

Συνεργαζόμαστε με την Eurotel πάνω από 20 χρόνια. Από την αρχή η υποστήριξη σε τεχνικό αλλά και ανθρώπινο επίπεδο, ήταν μοναδική, πράγμα που μας βοήθησε να αλλάξουμε εύκολα από το “παλιό” στο “νέο”.

Ποιος είναι ο βασικός λόγος που θα συστήνατε την Eurotel Hopsitality;

Η Eurotel είναι μια εταιρία από της παλαιότερες, αλλά και πρωτοπόρες στο χώρο της Φιλοξενίας. Είναι μια εταιρία που σέβεται τον πελάτη αλλά και τον εαυτό της και αυτό είναι κύριος λόγος να συνεργαστείς μαζί της.

Υπάρχει κάτι που σας εξέπληξε θετικά από την αρχή της συνεργασίας μας; Αν ναι, ποιο είναι αυτό;

Η ταχύτητα ανταπόκρισης σε όλες τις ανάγκες μας, η Eurotel ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά.

Ποιο είναι το σημαντικότερο επίτευγμα το οποίο έχει καταφέρει η εταιρεία σας μέσα από την συνεργασία με την Eurotel;

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να σε εμπιστεύονται. Η Eurotel έκανε το προσωπικό μας να την εμπιστευτεί, γιατί δίνει λύσεις 24/7, ένα σέρβις που δεν το βρίσκεις εύκολα.

Τι ήταν αυτό που έκανε την Eurotel και τα προϊόντα της να ξεχωρίσει από τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά;

Τα προϊόντα της είναι από τα πιο καλά και επώνυμα στην παγκόσμια αγορά. Αυτό όμως που την κανει να ξεχωρίζει είναι οι άνθρωποι της. Τα στελέχη της, όλων των βαθμίδων, αποτελούν μια εταιρία που πρώτα βάζει την εξυπηρέτηση του πελάτη και μετά τις υλικές απολαβές.

Παρακαλούμε περιγράψτε σε 1-2 γραμμές την εμπειρία σας από τις υπηρεσίες υποστήριξης & υλοποίησης της Eurotel.

Οι άνθρωποι της Eurotel είναι πάντα δίπλα μας. Είμαι χαρούμενος που στελέχη με τα οποία είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν και είχαν αποχωρήσει, επανήρθαν και αυτό μας δίνει περισσότερη χαρά αλλά και εμπιστοσύνη.

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να προσθέτετε;

Εύχομαι στα νέα πρόσωπα που διοικούν πλέον τον όμιλο Eurotel, να εργασθούν με την ίδια αγάπη για την δουλειά όπως και οι ιδρυτές της.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας