ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Ιανουάριος 2024

Το «wellness wave» φαίνεται πως θα επικρατήσει και το 2024

Η ανάγκη των ανθρώπων για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας συνεχώς αυξάνεται. Ο τουρισμός και η ευεξία, έχει γίνει ένας σημαντικός τομέας που επιλέγουν να επενδύουν πολλοί ταξιδιώτες.

Όπως αποδεικνύεται και από την έρευνα που διεξήγαγε η American Express για το 2023, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες, φαίνεται πως βλέπουν τις διακοπές ως ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και το multi-tasking. Το 73% των ανθρώπων που συμμετείχαν στη έρευνα, αναφέρουν ότι σχεδιάζουν τις διακοπές τους με σκοπό να βελτιώσουν τη φυσική και ψυχολογική τους υγεία. Ένα ακόμη αρκετά μεγάλο ποσοστό, 68% συμπληρώνει πως επιλέγει προορισμούς που βρίσκονται κοντά στη φύση για να αυξήσει τη νοητική του σαφήνεια, ενώ το 43% αναφέρει ότι επιλέγει καταλύματα βασισμένο στις εγκαταστάσεις τους που αφορούν το spa και την ευεξία.

Είναι σαφές πως το health & wellness πρωταγωνιστεί στα trends του τουριστικού κλάδου. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος και οι πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, μας ωθούν στο να αναζητούμε λίγες μέρες απόδρασης και πλήρους χαλάρωσης.

Κάθε ξενοδοχειακή μονάδα μπορεί να επενδύσει με πολλούς τρόπους στο wellness και να δημιουργήσει μοναδικούς χώρους ευεξίας. Η Eurotel Hospitality, μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα εργαλεία τεχνολογία για την λειτουργία και διαχείριση των χώρων ευεξίας σας, με την υπηρεσία Afrodite Spa Management Software.

H υπηρεσία Afrodite by Eurotel αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες επιχειρηματιών και επαγγελματιών στον τομέα της ευεξίας. Προσφέρει άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών καθώς και  πλήρη παρακολούθηση, μέσω ανάλυσης του ιστορικού των πελατών. Το Afrodite περιλαμβάνει πολλαπλές λειτουργίες, ειδικά σχεδιασμένες για διαφορετικές ανάγκες, και χρησιμοποιεί διαδραστικά εργαλεία για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Το Online Booking επιτρέπει στους πελάτες να κλείσουν υπηρεσίες Spa 24/7 μέσω διαφόρων καναλιών πώλησης, ενισχύοντας την προώθηση και το marketing. Επιπλέον, το Online Registration form επιτρέπει στους επισκέπτες να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους εκ των προτέρων, βοηθώντας την αποτελεσματικότητα και εξοικονομώντας χρόνο και πόρους.

Ακόμη, η υπηρεσία Afrodite, συνδέεται αυτόματα με το e-invoicing, το νέο προϊόν ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Eurotel , εξασφαλίζει την αυτοματοποιημένη αποστολή των παραστατικών στο my-DATA, στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ κατά την έκδοσή τους και στη συνέχεια την αρχειοθέτηση αυτών στο cloud.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Afrodite Spa Management Software εδώ.

Πηγή έρευνας: https://blog.pressreader.com/hotels/above-and-beyond-luxury-hotel-trends-to-watch-for-in-2024

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας