ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Ιούνιος 2022

Βελτιστοποιήστε τη διαδικασία του Check-in & Registration 

Middle-aged handsome businessman sitting on a couch in a hotel lobby and check his online social networks on a digital tablet. Next to him is luggage. Business trip, travel, technologies

Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες έχουν πολλές προσδοκίες και απαιτήσεις προκειμένου να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία στις διακοπές τους. Κύριο γνώρισμα των απαιτήσεών τους είναι οι ανησυχίες για την υγεία και την ασφάλεια, η αναζήτηση για εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και η χρήση της τεχνολογίας σε όλα τα στάδια του ταξιδιού.

Ο Όμιλος EUROTEL προσφέρει μια γκάμα προϊόντων που διασυνδέονται απευθείας με το Oracle PMS και θα λύσουν τα χέρια των ξενοδόχων ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Κοινός μας στόχος είναι η παροχή μιας ολοκληρωμένης και ευχάριστης διαμονής στου επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Ο επισκέπτης πραγματοποιεί μόνος του online το Check-in 

Με το Guest Online Registration, ο επισκέπτης μπαίνει στη σελίδα του ξενοδοχείου και μπορεί εύκολα και γρήγορα να ολοκληρώσει μόνος του το check-in είτε πριν φτάσει στο ξενοδοχείο είτε όσο βρίσκεται στο lobby κατά την άφιξή του. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη: το μόνο που χρειάζεται ο επισκέπτης είναι ένα booking reference και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα σε ψηφιακή μορφή. Μόλις ολοκληρωθεί το check-in ενημερώνεται αυτόματα το PMS του ξενοδοχείου και ο επισκέπτης μπορεί να περάσει στο δωμάτιό του.

Check-in μέσα από το ESODOS Mobile app

Ο επισκέπτης μπορεί να κατεβάσει από το κατάστημα εφαρμογών το ESODOS Mobile App και να ακολουθήσει τη διαδικασία του online check-in μέσα από την εφαρμογή. Το ESODOS Mobile App έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το χρήστη και τον ξενοδόχο. Τα στοιχεία και οι προτιμήσεις του επισκέπτη αποθηκεύονται στο PMS και μπορείτε να προσφέρετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής, εστίασης και spa. Επιπλέον, με τα πλεονεκτήματα του mobile access ο επισκέπτης δεν χρειάζεται να περάσει καθόλου από τη reception.

Ο υπάλληλος της reception πραγματοποιεί τη διαδικασία του check-in

Αυτός είναι ο πιο κλασικός τρόπος check-in και ολοκληρώνεται από τους υπαλλήλους της reception. Εκείνοι συλλέγουν και καταγράφουν όλα τα απαραίτητα δεδομένα στο Oracle PMS. Εάν οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν μια ειδική εφαρμογή για τη σάρωση του ταξιδιωτικού εγγράφου ενός πελάτη, η διαδικασία γίνεται πιο γρήγορα επειδή το PMS ενημερώνεται αυτόματα. Αν ο επισκέπτης έχει επισκεφτεί ξανά κάποιο ξενοδοχείο ή αλυσίδα ξενοδοχείων, τα στοιχεία του βρίσκονται ήδη στο PMS.

Για αυτές και πολλές ακόμα λύσεις μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Ομίλου Eurotel στο Guest Online Registration ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6595000 ή στο sales@eurotel.gr.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας