ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Φεβρουάριος 2023

3 Πλεονεκτήματα των κλειδαριών τεχνολογίας RFID

 

Η ασφάλεια στα ξενοδοχεία είναι ένα βασικό ζήτημα, το οποίο απασχολεί τόσο τους ιδιοκτήτες των τουριστικών μονάδων, όσο και των επισκεπτών, οι οποίοι θέλουν να νιώθουν ασφαλείς, ακόμη και όταν το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κάποια απομονωμένη τοποθεσία.

Η τεχνολογία RFID υιοθετείτε τα τελευταία χρόνια από πολλές ξενοδοχειακές μονάδες, στο πλαίσιο του συνεχούς εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών και του εξοπλισμού που προσφέρει η τεχνολογία.

Τα πλεονεκτήματα μίας επιλογής κλειδαριών με τεχνολογία RFID είναι πολλά και βοηθούν στην δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για τους πελάτες του ξενοδοχείου σας. Τα 3 σημαντικότερα από αυτά είναι:

  • Η ασφάλεια είναι μία βασική παράμετρος για να επιλέξει κανείς να μείνει στο ξενοδοχείο σας αλλά φυσικά και για να το επισκεφτεί ξανά. Μία κλειδαριά τεχνολογίας RFID, η οποία ανοίγει με την χρήση κάρτας, προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ένα παραδοσιακό κλειδί, καθώς δεν μπορεί εύκολα να αντιγραφεί. Αυτό προσφέρει προστασία και σε περίπτωση που χαθεί μία κάρτα πρόσβασης αλλά και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει τις πόρτες του ξενοδοχείου σας.
  • Οι κάρτες «κλειδιά» είναι βολικές και χωράνε παντού. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου σας αλλά και οι πελάτες που τις χρησιμοποιούν, δεν θα ψάχνουν τρόπο να έχουν μαζί τους την κάρτα πρόσβασης. Χωράει εύκολα σε τσέπες, πορτοφόλια και τσάντες, χωρίς να κινδυνεύει να χαθεί ή να επιβαρύνει, όπως ένα κλασικό κλειδί.
  • Εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα. Τα παραδοσιακά κλειδιά έχουν ένα σημαντικό κόστος, ειδικότερα για τα ξενοδοχεία που πρέπει να διαθέτουν εκτός από ένα κλειδί για κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου αλλά και επιπλέον σετ κλειδιών για τους επισκέπτες. Οι κάρτες κλειδιά, έχουν πολύ μικρότερο κόστος και είναι πολύ πιο εύκολο να τις αντικαταστήσετε.

Τα οφέλη για μία πιο ασφαλή και εύκολη πρόσβαση στους χώρους και τα δωμάτια του  ξενοδοχείου σας, τα προσφέρει η ASSA ABLOY Global Solutions με τη σειρά κλειδαριών VingCard, οι οποίες διαθέτουν τεχνολογία RFID και δίνουν την δυνατότητα του mobile key, δηλαδή πρόσβαση στα δωμάτια και στους χώρους, ακόμη και με το κινητό σας τηλέφωνο.

Μπορείτε να αποκτήσετε συγκεκριμένα μοντέλα κλειδαριάς, με τεχνολογία RFID που υποστηρίζουν και mobile access επωφελούμενοι από τις ειδικές τιμές που ισχύουν για παραγγελίες μέσω της EUROTEL Hospitality. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας