ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Απρίλιος 2023

H διαμονή των επισκεπτών σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ

Η πρόσβαση των επισκεπτών στα δωμάτια του ξενοδοχείου, είναι μία διαδικασία, που γίνεται συνήθως, είτε με το παραδοσιακό τρόπο της παροχής κλειδιών, είτε με την παροχή καρτών με τεχνολογία RFID.

Στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και της πλήρους εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων που προφέρει η τεχνολογία, μπορείτε να επενδύσετε σε μία πιο βελτιωμένη λύση, η οποία εγγυάται αυξημένη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών σας, αλλά και μέγιστη ασφάλεια. Τις δυνατότητες αυτές, μπορεί να σας προσφέρει η εγκατάσταση ηλεκτρονικών κλειδαριών με δυνατότητα mobile Access.

Mobile Access από την ASSA ABLOY Global Solutions

Η EUROTEL Hospitality, πιστοποιημένος συνεργάτης της ASSA ABLOY Global Solutions, εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση εγκατάστασης ηλεκτρονικών κλειδαριών με δυνατότητα mobile Access. Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης καινοτομίας, σε συνδυασμό με τις VingCard Essence κλειδαριές και τα smart panels κλειδώματος VingCard Allure, δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας, να χρησιμοποιούν τις προσωπικές τους συσκευές για να κάνουν check – in, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά της ρεσεψιόν. Μετά το check – in θα λαμβάνουν ένα ψηφιακό κλειδί και θα μπορούν να μπουν αμέσως στο δωμάτιό τους.

Μέγιστη ασφάλεια και καλύτερη εμπειρία των επισκεπτών σας

Το mobile access, θα δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες σας, να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο δωμάτιό τους, με την χρήση του smartphone τους. Δεν θα υπάρχει καμία ανησυχία για την ασφάλεια, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις που μπορεί να χαθεί ή να ξεχαστεί κάποιο παραδοσιακό κλειδί ή κάρτα πρόσβασης. Οι επισκέπτες σας θα απολαμβάνουν την διαμονή τους, χωρίς να έχουν κανένα άγχος για το check – in ή την πρόσβαση στο δωμάτιό τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της VingCard Essence και της VingCard Allure.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας