ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Ιούλιος 2019

AFRODITE: Νέα έκδοση, νέο λογότυπο, νέες προοπτικές για μια σύγχρονη επιχείρηση

 

Το Afrodite είναι μια εξελιγμένη λύση λογισμικού, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης καλύπτοντας όλες τις πτυχές διαχείρισης ενός spa. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να οργανώσουν αποτελεσματικά τις διαδικασίες τους, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική διαχείριση όλων των λειτουργιών και των πόρων, προωθώντας ταυτόχρονα τη συνολική ανάπτυξη της επιχείρησης.

Η νέα έκδοση του Afrodite έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες στο χώρο του Spa, των κομμωτηρίων και των γυμναστηρίων. ‘Έχοντας ως σημείο αναφοράς την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής, έγιναν προσθήκες στην οργάνωση – λειτουργία και άλλαξε εξ’ ολοκλήρου η τεχνολογική της πλατφόρμα με σκοπό να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες στο τομέα ομορφιάς και ευεξίας.

Το νέο Afrodite είναι μια web-based εφαρμογή και με την τεχνολογία που έχει κατασκευαστεί, παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Εγκαθίσταται σε ένα server και οποιοδήποτε Pc έχει Browser μπορεί να συνδεθεί με την εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση της εφαρμογής.
  • Η λειτουργία multi property, επιτρέπει σε μια επιχείρηση να διαχειρίζεται πολλαπλά spa, fitness centers, beauty salons, μέσω μιας κοινής βάσης παρέχοντας ενιαία στατιστικά και κοινό πελατολόγιο.
  • Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη είτε εντός είτε εκτός δικτύου της εταιρείας ανάλογα με την εγκατάσταση που έχει γίνει.
  • Υπάρχει η δυνατότητα για Cloud Hosting (είτε μέσω provider που επιλέγει ο πελάτης είτε μέσω Servers πού διαθέτει η Eurotel Hospitality).
  • Η εφαρμογή είναι Responsive γεγονός που επιτρέπει να λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή έχει Browser Pc, Tablet κλπ.
  • Σύνδεση με οποιοδήποτε Mobile App ή την ιστοσελίδα της επιχείρησης για το κλείσιμο ραντεβού, την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Πλήρης διαχείριση  αποθήκης, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα περιποίησης και λιανικής, τις αγορές και τους προμηθευτές

[more-info]Μάθετε περισσότερα[/more-info]

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας