ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Ιανουάριος 2020

ESODOS: Ετοιμαστείτε για τo πιο ολοκληρωμένο mobile App!

Η εφαρμογή ESODOS απευθύνεται στους ταξιδιώτες και στόχο έχει να ενισχύσει τη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία τους. Υιοθετεί τα τελευταία trends, προκειμένου ο επισκέπτης να αποχωρήσει ευχαριστημένος και πλήρης, από έναν τουριστικό προορισμό.

Η εφαρμογή ESODOS της Eurotel Hospitality έρχεται να λειτουργήσει ως ένας ψηφιακός οδηγός για τον επισκέπτη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ξενοδοχείο, αλλά και ως ένας καλός βοηθός για τον ξενοδόχο, με στόχο να ενισχύει θετικά την εμπειρία του πελάτη και απώτερο σκοπό την επαναλαμβανόμενη ποιοτική εμπειρία διαμονής στο ίδιο ξενοδοχείο.

Το ESODOS θα μετατραπεί σε έναν υπάλληλο υποδοχής, αλλά και σε προσωπικό βοηθό, ο οποίος θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον πελάτη του ξενοδοχείου, απαντώντας σε απορίες του και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του. Για παράδειγμα, ο επισκέπτης θα μπορεί μέσω του Esodos App, να κάνει Online κράτηση για το δωμάτιό του, να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες Spa που παρέχονται από το ξενοδοχείο, να χρησιμοποιησει το smart phone του ως ηλεκτρονικό κλειδί του δωματίου, καθώς και πολλές άλλες λειτουργίες.

Σύντομα στη διαθεσή σας για download!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας