ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Αύγουστος 2020

ESODOS Mobile App: To πλεονέκτημα του Mobile Access

Η ολοκληρωμένη εφαρμογή ESODOS που έχει αναπτύξει ο Όμιλος Eurotel, με την απλή και φιλική προς τον χρήστη δομή του, καθοδηγεί τους πελάτες σας, μέσα από ένα σύνολο πληροφοριών σχετικά με το ξενοδοχείο, τις υπηρεσίες σας αλλά και άλλων ενδιαφέροντων πληροφοριών, με τροπο διακριτικό, προσωποποιημένο και πάντα με σεβασμό προς την ιδιωτικότητα αλλά και την υγειονομική ασφάλεια του χρήστη.

Ίσως το πιο ουσιαστικό εργαλείο που μπορεί να προσφέρει - εκτός των άλλων - το ESODOS είναι η δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης (Mobile Access) σε όλες τις βασικές διαδικασίες που μπορεί να πραγματοποιήσει ένας επισκέπτης σε σχέση με το ξενοδοχείο.

Το Mobile Access δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνουν check-in χρησιμοποιώντας τις κινητές συσκευές, ακόμα και πριν την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, διατηρώντας ταυτόχρονα τα απαραίτητα πλέον μέτρα κοινωνικής απόστασης. Επίσης, είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις δικές τους συσκευές ως ένα ασφαλές ψηφιακό κλειδί σε ολόκληρο το ξενοδοχείο σας. Οι επισκέπτες που χρησιμοποιούν Mobile Access όχι μόνο λαμβάνουν μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων, αλλά θα δουν πολύ πιο θετικά τη δυνατότητα μείωσης της επαφής τους, με πιθανούς κινδύνους από τυχόν επαφές.

Διασφάλιση ασφαλούς κοινωνικής απόστασης ενώ προσφέρετε την απόλυτη ευκολία εισόδου χωρίς επαφή.

Μαζί με την ικανότητά του να ελαχιστοποιεί την περιττή έκθεση του χρήστη σε επιφάνειες, το Mobile Access διασφαλίζει σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας τους χρήστες, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης δεδομένων για την εξάλειψη οποιασδήποτε απειλής μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας