ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Αύγουστος 2018

Forbes: Η ASSA ABLOY στις πιο καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως

Η ASSA ABLOY συμπεριλαμβάνεται και πάλι στη λίστα των πιο καινοτόμων εταιρειών του Forbes. Η κατάταξη του 2018 περιλαμβάνει την εταιρεία μεταξύ των 100 κορυφαίων επιχειρήσεων στον κόσμο.

Με αιχμή του δόρατος τηνASSA ABLOY Global Solutions (πρώην VingCard – Elsafe), η οποία έχει διαθέσει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 7.000.000 δωμάτια ξενοδοχείων, η ASSA ABLOY καταφέρνει για τέταρτη φορά να βρίσκεται στην κορυφή της καινοτομίας της λίστας Forbes – αντανακλώντας τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία αύξησε τις επενδύσεις της στην καινοτομία και την ανάπτυξη προϊόντων.

«Είμαι πολύ περήφανος που έχουμε επιτύχει τόσο με την καινοτομία μας», λέει ο Nico Delvaux, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ASSA ABLOY. «Η ένταξη στον κατάλογο Forbes αποτελεί σαφή ένδειξη ότι η κουλτούρα που βασίζεται στην καινοτομία και στην τεχνολογία αποδίδει.»

Η κατάταξη αυτή αντικατοπτρίζει επίσης τις αυξημένες προσπάθειες της ASSA ABLOY στην καινοτομία προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ψηφιακής και κινητής κοινωνίας για έξυπνες, συνδεδεμένες και δικτυωμένες λύσεις ανοίγματος πόρτας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας