ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Μάιος 2021

H Leader IT βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την HPE, με το βραβείο “Hospitality Industry Partner 2020”

Το βραβείο «Hospitality Industry Partner 2020» απένειμε η Hewlett Packard Enterprise (HPE) στη Leader IT, εταιρεία του Ομίλου EUROTEL και Silver Partner της HPE.

Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία της Leader IT με την HPE σε όλα τα προϊόντα της, με εξειδίκευση στα δικτυακά προϊόντα Aruba, αναδείχτηκε και φέτος, μέσα από μια ακόμα βράβευση που επισφραγίζει την αμοιβαία υποστήριξη των δυο εταιρειών στην επίτευξη του κοινού στόχου.

Η Leader IT δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση  λύσεων πληροφορικής  εταιρειών ιδιωτικού και ξενοδοχειακού τομέα. Ως βασική της προτεραιότητα, έχει την κάλυψη των αναγκών του ξενοδοχειακού τομέα και την υιοθέτηση λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής, όπως σχεδιασμός δικτύων – WIFI, τηλεφωνίας, τηλεόρασης, ήχου,  υλοποίηση των πιο σύγχρονων λύσεων IPTV, ασφαλείας, FIREWALL, BACKUP, μεταπώληση εξοπλισμού πληροφορικής και ταυτόχρονα προσφέρει ευέλικτα συμβόλαια υποστήριξης, για τη διασφάλιση των υποδομών του ξενοδοχείου. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Leader IT και όλες οι εταιρείες του ομίλου EUROTEL συνεχίζουν να δημιουργούν και να προχωρούν παράλληλα με τους συνεργάτες τους, επιλέγοντας να παρέχουν πάντα τα κορυφαία προϊόντας της αγοράς.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας