ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Φεβρουάριος 2020

LeaderIT: Έγινε πρόσφατα Silver Partner της Aruba (Hewlett Packard)

Σημαντικά είναι τα βήματα προόδου ως προς την ανάπτυξη της εταιρείας LeaderIT του ομίλου της Eurotel. Μέσα από τις απαιτήσεις των πελατών αλλά κυρίως, μέσα από τα υψηλά στάνταρ που θέλει να προσφέρει ο Όμιλος, επιδιώκονται συνεχώς νέες συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες του τομέα παγκοσμίως.

Είναι γνωστή άλλωστε η μέχρι σήμερα συνεργασία της με την Hewlett Packard Enterprise ως business partner. Μέσα λοιπόν από αυτή την αναζήτηση της αναβάθμισης των υπηρεσιών, η LeaderIT βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η συνεργασία της με την Hewlett Packard Enterprise αναβαθμίστηκε και πλέον η LeaderIT είναι  Silver Partner HP ARUBA.  Ένα τίτλο τον οποίο τον οποίο έχουν πολύ λίγοι συνεργάτες της HP.

Σχετικά με την εταιρεία LeaderIT

O όμιλος Eurotel, δημιούργησε το 2018 την εταιρεία LeaderIT. Ως βασική της προτεραιότητα η εταιρεία έχει τις  ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής (HARDWARE – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ), στον ξενοδοχειακό χώρο.

Συνοπτικά:

Α. Υπηρεσίες σχεδιασμού σε: SWITCHES, WIFI, COMPUTER ROOM, SERVER, STORAGE, BACKUP, SYSTEM SOFTWARE, UPS, SECURITY, GDPR, ANTIVIRUS, DISASTER RECOVERY PLAN, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, IPTV.

Β. Προμήθεια των ανωτέρω προϊόντων. Υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και υποστήριξης των ανωτέρω. Καλωδιώσεις, τερματισμός, πιστοποίηση. Προμήθεια επίσης προϊόντων PCS, LAPTOPS, IPADS.

Γ.  Συμβόλαια υποστήριξης με δυνατότητα 24Χ7. Απομακρυσμένη υποστήριξη, ON SITE υποστήριξη,  δίνοντας τη δυνατότητα στον Όμιλο Eurotel, για μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη προσέγγιση της ξενοδοχειακής αγοράς και όχι μόνο.

Η LeaderIT έχει προχωρήσει στο ισχυρό business partnership με την Hewlett Packard Enterprise / Aruba, ένα brand που από μόνο του αποτελεί εγγύηση ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με δεδομένο ότι ο Όμιλος Eurotel, έχει ως φιλοσοφία την συνεχή ενίσχυση των υπηρεσιών και των καινοτόμων λύσεων που προσφέρει, προσθέτει με την LeaderIT ένα ακόμη πολύτιμο «εργαλείο» για τον πελάτη. Η LeaderIT έχει συνεργασία με:

HP SILVER PARTNER, DELL, LENOVO, MICROSOFT,SAMSUNG, NETAPP, EPSON,MITEL, HUAWEI

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας