ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

LeaderIT: Ο Όμιλος Eurotel ακόμη πιο ισχυρός

Η Eurotel Hospitality, με πολυετή παρουσία στον χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης και έχοντας ως βασικό της μέλημα την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε τεχνολογίες αιχμής, δημιούργησε το 2018 την εταιρεία LeaderIT. Η νέα εταιρεία έχει ως βασική της προτεραιότητα την προμήθεια hardware κι την παροχή υπηρεσιών σε IT Infrastructure (δίκτυα, ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, συμβόλαια συντήρησης, κ.α.), δίνοντας τη δυνατότητα στον Όμιλο Eurotel, για μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη προσέγγιση της ξενοδοχειακής αγοράς και όχι μόνο.

Η LeaderIT έχει προχωρήσει στο ισχυρό business partnership με την Hewlett Packard και την εταιρεία Aruba μέλος της ΗΡ ένα brand που από μόνο του αποτελεί εγγύηση ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, η εταιρεία έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες και συνεργάτες της, έχει στόχο την επέκταση των συνεργασιών της με ηγέτιδες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς.

Με δεδομένο ότι ο Όμιλος Eurotel, έχει ως φιλοσοφία την συνεχή ενίσχυση των υπηρεσιών και των καινοτόμων λύσεων που προσφέρει, προσθέτει με την LeaderIT ένα ακόμη πολύτιμο «εργαλείο» για τον πελάτη. Πιο συγκεκριμένα, η LeaderIT είναι σε θέση να προσφέρει:

  • Σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής
  • Σχεδιασμό και υλοποίηση δικτύων
  • Μεταπώληση εξοπλισμού πληροφορικής
  • Εξειδικευμένες λύσεις στον ξενοδοχειακό τομέα
  • Υπηρεσίες Υλοποίησης και Υποστήριξης των ανωτέρων λύσεων

Η LeaderIT πλαισιώνεται από έμπειρα στελέχη της αγοράς, γνώστες της  αγοράς τεχνολογίας, αλλά και με πολυετή πείρα στον κλάδο της  φιλοξενίας και εστίασης.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας