ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Ιούλιος 2020

Linkedin και Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Η ψηφιακή όψη του μέλλοντος της Φιλοξενίας

Τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν πλέον ένα απαραίτητο εργαλείο το οποίο τείνει να αποτελέσει ουσιαστική βοήθεια για κάθε επιχείρηση. Τα social media έχουν διαχωριστεί ανάλογα με τη στόχευσή τους και χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες ή τους μεμονωμένους χρήστες ανάλογα. Το Linkedin αποτελεί ίσως το πιο εστιασμένο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης ως προς τον επαγγελματικό τομέα.  Η Eurotel μέσα από το εν λόγω Μέσο, έχει δημιουργήσει μία αμφίδρομη εταιρική σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες της με σκοπό την ενημέρωση και την υποστήριξη τους.

Σήμερα, όπου ο χρόνος αλλά και οι καταστάσεις εξαρτώνται από την ταχύτητα, η κοινωνικοποίηση μέσω του Linkedin μπορεί να ανοίξει δρόμους και να προσφέρει λύσεις που με πρώτη ματιά δεν είναι θεατοί.  Ποιο είναι όμως το «περίγραμμα» των κοινωνικών μέσων και πως αυτά μπορούν να ωφελήσουν μία επιχείρηση Φιλοξενίας; Πως η «διασύνδεση» με τη Eurotel μπορεί να σας προσφέρει καινοτόμες λύσεις άμεσα και εύκολα;  Ας δούμε ποια είναι τα δεδομένα ως προς ένα τέτοιο μέσο:

  • Τα κοινωνικά μέσα είναι κοινωνικά. Η πραγματική ανάπτυξη και επιτυχία στο LinkedIn τροφοδοτείται από την προσωπική αφοσίωση, αλλά και τις συνεργατικές ανταλλαγές.
  • Η κοινωνική δικτύωση δεν αφορά μόνο την αυτοπροώθηση - αφορά τη σύνδεση με άλλους.
  • Το ενσωματωμένο είναι το καλύτερο. Συμπληρώστε το δικό σας προφίλ με όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, επαγγελματικές πληροφορίες, έργα και άλλα.
  • Κάντε Like ή σχολιάστε αναρτήσεις που ανταποκρίνονται σε εσάς. Κάντε τα σχόλιά σας έτσι ώστε να υπολογίζονται από τον αποδέκτη, καθιστώντας τα συγκεκριμένα, συνοπτικά και διορατικά. Επιπλέον, κάντε μια προσπάθεια για να αλληλεπιδράσετε σε άλλους που απαντούν όταν σχολιάζουν τις αναρτήσεις σας.

  • Το LinkedIn δίνει προτεραιότητα σε περιεχόμενο που διαθέτει γραφικά. Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες, μικρογραφίες άρθρων και βίντεο στις αναρτήσεις σας όποτε είναι δυνατόν.
  • Σχεδόν το 88% των επιχειρηματικών χρηστών συνδέονται στο LinkedIn τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Εάν μπορείτε μείνετε συνεπείς με αυτό
  • Κάθε περιεχόμενο που σας αρέσει ή σχολιάζετε είναι ορατό σε όλους τους συνδεδεμένους μαζί σας με βάση τις δικές σας ρυθμίσεις ασφαλείας. Οι συνδέσεις σας είναι επίσης ορατές με βάση αυτές τις ίδιες ρυθμίσεις.
  • Είναι σημαντικό να κατανοήσετε και να εξοικειωθείτε με την ασφάλεια και το προφίλ του LinkedIn

Ακολουθήστε μας στο Linkedin  και σε συνδυασμό με το δικό σας εταιρικό profile, βοηθήστε μας να σας υποστηρίξουμε ακόμη καλύτερα!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας