ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Μάρτιος 2020

Lock Configurator: Δεν διαλέγετε απλά κλειδαριές, αλλά τις δημιουργείτε!

Η πρωτοπόρος ASSA ABLOY Global Solutions με τις κλειδαριές VingCard, τεχνολογίας RFID, παρέχει λύσεις υψηλής ασφάλειας και ποιότητας, που ταιριάζουν με την αισθητική κάθε ξενοδοχείου. Παράλληλα, έχει δώσει μέσα από το site της μία εντυπωσιακή δυνατότητα προς του ενδιαφερόμενους επαγγελματίες. Να μπορούν να δημιουργήσουν τη κλειδαριά που ταιριάζει στην επιχείρηση τους (είδος, χρώμα, φινίρισμα, είδος λαβής, κ.α.).

Η Eurotel Hospitality ενσωμάτωσε το Lock Configurator στο site της και έτσι οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη λύση που θέλουν και να τη δουν σε ψηφιακή μορφή.

Είναι τόσο εύχρηστο, όσο απλό και ταυτόχρονα συναρπαστικό! Επιλέξτε το είδος της κλειδαριάς που θέλετε για τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας. Δείτε άμεσα τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Δείτε ποιο φινίρισμα ταιριάζει σε συνδυασμό με το πόμολο, το reader, το στυλ της πόρτας και του ξενοδοχείου γενικότερα. Πρόκειται για ένα hotel door simulator με τη διαφορά ότι αυτό που θα διαλέξετε, θα το έχετε στην πραγματικότητα!

Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για τη δημιουργία σας. Μη ξεχάσετε να κάνετε download τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τις κλειδαριές που επιλέξατε.

Kαλή πλοήγηση!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας