ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Οκτώβριος 2022

Mobile Ordering: Η νέα λειτουργία του ESODOS Mobile App!

To Mobile Ordering έρχεται να συμπληρώσει ένα σύνολο λειτουργιών που προσφέρει το ESODOS mobile app και σχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση στον επισκέπτη αλλά ταυτόχρονα να βοηθά την επιχείρηση να επιτύχει τους στόχους της. Η νέα λειτουργία του ESODOS στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και την αύξηση του τζίρου στα Revenue Center που η επιχείρηση επιθυμεί.

Ο επισκέπτης εύκολα μέσα από το κινητό του μπορεί να επιλέξει από ποιο εστιατόριο ή κατάστημα του ξενοδοχείου θέλει να παραγγείλει, να δει αναλυτικά το μενού, τις τιμές και τα διάφορα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Επιλέγει στη συνέχεια την επιθυμητή ποσότητα, το χρόνο και τον τόπο παράδοσης, αλλά μπορεί να προσθέσει και κάποιο σχόλιο για την παραγγελία του. Ο αριθμός δωματίου και τα στοιχεία του επισκέπτη ενημερώνονται αυτόματα στην παραγγελία, εφόσον ο επισκέπτης είναι logged-in στην εφαρμογή.

Η επιχείρηση μπορεί να επιλέξει διαθεσιμότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να διαμορφώσει τα μενού και τις υπηρεσίες που θέλει να δίνει μέσα από το App. Οι παραγγελίες συγκεντρώνονται στο πρόγραμμα διαχείρισης και από εκεί διανέμονται στα εστιατόρια/καταστήματα είτε μέσω email είτε με εκτύπωση.

Μέσα από το ESODOS το ξενοδοχείο έχει διαθέσιμα τα menu των εστιατορίων του 24/7 και ο επισκέπτης μπορεί να προγραμματίσει τις παραγγελίες του ακόμα και όταν απολαμβάνει το μπάνιο στην πισίνα.

Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση και φυσικά αύξηση του τζίρου στα Revenue Centers που επιθυμεί η επιχείρηση, μέσα από το ESODOS app!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας