ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Αύγουστος 2018

OPERA and SIMPHONY cloud: Απλά βήματα για βέλτιστη επιτυχία στο Cloud

Η Oracle είναι ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά ως προς τις λύσεις cloud. Αλλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τους πελάτες των Opera και Simphony Cloud Point of Sale, να εκμεταλλευτούν την τεχνογνωσία της Oracle και τελικά να επιτύχουν τη μέγιστη δυνατή επιτυχία και καινοτομία στο Cloud;

Η συμβουλευτική πείρα των ανθρώπων της ORACLE HOSPITALITY  είναι σε θέση να προσφέρει προτάσεις οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν και καθοδηγήσουν τους πελάτες ως προς τη χρήση του Cloud και τελικά την επιτυχία τους.

Αγκαλιάστε την υπηρεσία Cloud

Μάθετε  την  εν λόγω τεχνολογία και προσαρμοστείτε με αυτήν. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη σχέση του Cloud αφού θα κάνει πιο εύκολες τις διαδικασίες. Η  τυποποίηση και η απλούστευση θα εξασφαλίσουν αξία στην επιχείρησή σας. Η περιττή πολυπλοκότητα δεν προσθέτει αξία, προσθέτει κόστος. Το μοντέλο υπηρεσιών Coud, θα φέρει αξία στην επιχείρησής σας.

Υιοθέτηση βελτιωμένων πρακτικών

Οι εφαρμογές που παρέχονται στις υπηρεσίες cloud έχουν εξελιχθεί εδώ και δεκαετίες – δουλεύοντας άμεσα με τους πελάτες στη βιομηχανία φιλοξενίας όσο και στον κλάδο τροφίμων και ποτών, οι βέλτιστες πρακτικές έχουν ενσωματωθεί σε αυτές τις λύσεις χάρη στις πολλαπλές επαναλήψεις. Έτσι οι πρακτικές αυτές, ανταποκρίνονται ειδικά στις ανάγκες της βιομηχανίας και να βελτιστοποιούν την εμπειρία των πελατών. Αξιοποιήστε τις βέλτιστες πρακτικές του Opera Cloud και του Simphony Cloud για να διασφαλίσετε ότι η εμπειρία του πελάτη είναι βελτιστοποιημένη.

Αξιολογήστε τις επιχειρηματικές διαδικασίες

Η μετάβαση από τις λύσεις on premise, σε υπηρεσία λύσεων Cloud, είναι μια μεταβατική. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν διαδικασίες αλλαγών και κατ’ επέκταση, υπάρχει και η δυνατότητα να γίνουν αλλαγές στην δομή της επιχείρησης ώστε να αξιοποιηθεί πιο σωστά η νέα επιχειρηματική διαδικασία.

Μελλοντικός σχεδιασμός

Μπορεί μερικές φορές να υπάρχει η αίσθηση στον επιχειρηματία ότι η μετάβαση στο σύννεφο είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και όχι ένα διαρκές ταξίδι. Η επιτυχία της επένδυσης της ιδιοκτησίας στο Cloud, έχει να κάνει με τη συνεχή σύνδεση με τον πάροχο υπηρεσιών τους.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας