ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Ιανουάριος 2019

PassportScan: Ο συνδυασμός που θα λύσει τα χέρια σε κάθε reception.

Η Eurotel Hospitality, επίσημος αντιπρόσωπος της PassportScan Ltd. στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσίασε για πρώτη φορά στην έκθεση Xenia 2018, δύο καινοτόμες συσκευές οι οποίες πραγματικά θα λύσουν τα χέρια στο προσωπικό ενός ξενοδοχείου. Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του Passport Scanner και του συνοδευτικού Signature Tablet, δημιουργεί ένα εργαλείο ιδανικό για κάθε reception.

Με ένα μόνο κλικ, σάρωση κάθε εγγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου και αποθήκευση των στοιχείων στα προγράμματα Fidelio Suite 8 –Opera PMS.

Ο εν λόγω σαρωτής εγγράφων, είναι σε θέση να σκανάρει όλα τα διαβατήρια όλων των χωρών που χρησιμοποιούν το πρότυπο ICAO 9303, καθώς και όλα τα επίσημα έγγραφα αναγνώρισης, όπως είναι οι ταυτότητες, άδειες οδήγησης, DVLA και πολλά άλλα. Το Passport Scanner αναγνωρίζει επίσης τη MRZ – Machine Readable Zone – όλων των τυποποιημένων εγγράφων VISA.

Με την ταμπλέτα ολοκληρώνεται η διαδικασία του check-in στο ξενοδοχείο υποστηρίζοντας απόλυτα κάθε ηλεκτρονική υπογραφή. 

Χρησιμοποιώντας την ταμπλέτα υπογραφής, Wacom Signature Tablet, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να υπογράψουν ηλεκτρονικά. Το Wacom Signature Tablet είναι το ιδανικό εργαλείο για βελτιωμένη οπτική διαδραστική επικοινωνία με απευθείας γραφή μέσω ψηφιακής πένας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας