ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Ιούλιος 2019

Suite8: To hotel management κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας

Η δυνατότητα της άμεσης ανταπόκρισης ενός ξενοδοχείου, είναι αυτή που αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα, μιας και σήμερα υπάρχει η όλο και συνεχώς αυξανόμενη εξειδίκευση στον κλάδο και ακόμα πιο μεγάλος ανταγωνισμός στην προσφορά παροχών προς κάθε πελάτη

H Oracle Hospitality υποστηρίζει τα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης, με το πρόγραμμα Oracle Hospitality Suite 8 (πρώην Fidelio), συνδυάζοντας όλες τις λειτουργίες ενός ξενοδοχείου σε επίπεδο front desk, μάρκετινγκ, πωλήσεων και banqueting, σε μια ενιαία λύση λογισμικού, εστιάζοντας ταυτόχρονα στο πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, δηλαδή τον επισκέπτη.

Ανακαλύψτε την Oracle Hospitality Suite 8 PMS, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στην καθημερινή λειτουργία του ξενοδοχείου.

Ανακαλύψτε το Oracle Hospitality Suite8 Loyalty and Membership, ένα ευέλικτο σύστημα διαχείρισης πιστών πελατών στο ξενοδοχείο.

Εκμηδενίστε τα όρια χρόνου και χώρου, συνδυάζοντας το app Hotel Mobile, το οποίο επεκτείνει τις βασικές λειτουργίες της σουίτας Oracle Hospitality Suite 8 PMS σε φορητές συσκευές.

Ανακαλύψτε την υπηρεσία webConnect Cloud Service της Oracle Hospitality Suite8, μια ηλεκτρονική μηχανή κρατήσεων που επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν κρατήσεις στο ξενοδοχείο από οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Ανακαλύψτε το Oracle Hospitality Suite8 Property Conference και Catering, ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης που εξορθολογίζει τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων και τις διαδικασίες γύρω από αυτές.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας