ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Φεβρουάριος 2021

Workshop: Τουρισμός Υγείας & Ευεξίας Δήμος Αθηναίων

Η Αθήνα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να την κάνουν έναν ασφαλή και ανταγωνιστικό προορισμό για τους πολίτες του κόσμου, που επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές του σε μία ευρωπαϊκή πόλη, απολαμβάνοντας, παράλληλα, θεραπείες ιατρικής και ευεξίας.

Αυτό είναι ένα από τα συμπεράσματα του workshop «Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας: Προοπτικές ανάπτυξης για την Αθήνα», που διοργάνωσαν η Asklepieia Health Cluster και το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.

«Η Αθήνα είναι ένας ασφαλής, βιώσιμος και προσβάσιμος προορισμός», σημείωσε στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), Μελίνα Δασκαλάκη, η οποία χαρακτήρισε την μετά κορωνοϊό εποχή, ως ευκαιρία για την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στην ελληνική πρωτεύουσα. «Η Αθήνα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να συναντήσει κάθε τουρίστας και μπορεί να αυξήσει την κατά κεφαλήν τουριστική δαπάνη. Είναι τέτοια η θέση της Αθήνας, το κλίμα, το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει στον επισκέπτη και φυσικά έχουμε εξαιρετικούς επαγγελματίες υγείας και ευεξίας».

Στις δύο κατηγορίες τουριστών ευεξίας αναφέρθηκε στη δική του τοποθέτηση ο Σταύρος Μαυρίδης, General Manager Soul Tailors – EurotelGroup, Judgefor Leading Industry Awards. «Στον τουρισμό ευεξίας συναντάται ο πρωτεύων και ο δευτερεύων τουρίστας. Δηλαδή εκείνος που έχει έρθει σε μία μονάδα, σε μια χώρα για να κάνει κάποια θεραπεία ευεξίας, αλλά και ο τουρίστας που θα δει ή θα μάθει για κάποια πρακτική ευεξίας και θα θελήσει να την κάνει. Σύμφωνα με έγκυρες μελέτες, μια επένδυση στην Ευεξία, δημιουργεί 43% περισσότερο τζίρο ανά διαθέσιμο δωμάτιο και 20% υψηλότερη μέση ημερήσια τιμή. Η Ευρώπη βρίσκεται πρώτη στον αριθμό των ταξιδιών ευεξίας, ενώ η Βόρεια Αμερική κατέχει την πρώτη θέση στις δαπάνες». Η ΣOUL TAILORΣ δημιουργεί συνέργειες με φορείς και οργανισμούς για την προώθηση ενός νέου πιο βιώσιμου μοντέλου τουρισμού, στηριζόμενο στην υγεία και ευεξία και διαθέτει την τεχνογνωσία να υποστηρίξει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και επιχειρηματικές κινήσεις.

Η Asklepieia Health Cluster AE (www.asklepieiahealth.com) αποτελεί μια καινοτόμα επιχειρηματική δράση δικτύωσης, μεγάλου βεληνεκούς, με αντικείμενο τον Τουρισμό Υγείας στην χώρα μας. Δημιουργήθηκε από ιδιώτες Παρόχους Υγείας, Επιχειρήσεις Φιλοξενίας & Τεχνοκράτες, οι οποίοι επενδύουν στην ποιότητα των Υπηρεσιών Υγείας & Ευεξίας, με σκοπό να καταστεί η Ελλάδα #1 προορισμός Τουρισμού Υγείας.

Δραστηριοποιείται και αναπτύσσει υπηρεσίες σε 3 βασικούς τομείς: Την επείγουσα ιατρική φροντίδα. Την Ιατρική Ευεξία. Τον Ιατρικό Τουρισμό Επιλογής.

Η ΣOUL TAILORΣ, εταιρία σχεδίασης και ανάπτυξης concept ευεξίας, μέλος του ομίλου Eurotel, έχει την αυθεντική αντίληψη του τι σημαίνει ευεξία, αναπτύσσει παγκοσμίου κλάσης χώρους ευεξίας και παρουσιάζει τα επόμενης γενιάς, υβριδικά wellness concepts, ενσωματώνοντας όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τομέα του wellbeing.

Επισκευτείτε το site της ΣOUL TAILORΣ (soultailors.gr) για να γνωρίσετε τη φιλοσοφία και της υπηρεσίες της. Τέλος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΣOUL TAILORΣ στο 2106595000.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας