ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Δεκέμβριος 2018

Xenia 2018: Εντυπωσιακή, ανανεωμένη και δημιουργική η παρουσία της Eurotel

H μεγάλη έκθεση στο χώρο της Φιλοξενίας, Xenia 2018, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο Όμιλος της Eurotel Hospitality έδωσε και φέτος το παρόν μέσα από έναν εντυπωσιακό χώρο, όπου τα στελέχη μας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επαγγελματίες, τις καινοτόμες προτάσεις της εταιρείας, αλλά και να δείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε.

Πιο συγκεκριμένα, με ανανεωμένες ιδέες και λύσεις, η εταιρεία έδωσε τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να δουν και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της παγκοσμίου εμβέλειας Oracle Hospitality (πρώην Micros-Fidelio), καθώς και τηςASSA ABLOY Global Solutions (πρώην Vingcard-Elsafe), μίας από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ασφάλειας ξενοδοχειακών μονάδων.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία εκτός όλων των άλλων προτάσεων, να γνωρίσουν το νέο Afrodite Spa, ενώ είδαν από κοντά τις φορητές λύσεις του μέλλοντος, όπως είναι τοASSA ABLOY Global Solutions Mobile Access, αλλά και το Oracle Hospitality Hotel Mobile.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα, η πρώτη παρουσία της νέας εταιρείας του Ομίλου, LeaderIT. Η νέα εταιρεία η οποία συμμετείχε ενεργά στην Xenia,έχει ως κύριο σκοπό την κάλυψη των αναγκών που έχουν να κάνουν με υπηρεσίες και hardware σε IT Infrastructure (δίκτυα, ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, συμβόλαια συντήρησης, κ.α.), δίνοντας έτσι στον Όμιλο τη δυνατότητα μιας πιο σφαιρικής και integrated προσέγγισης της ξενοδοχειακής αγοράς και όχι μόνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας