ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Οκτώβριος 2018

Xenia 2018: Συμμετέχουμε δυναμικά και φέτος

H Xenia 2018, πρόκειται να πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo (πλησίον του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

H Eurotel Hospitality, όπως και το 2017, όπου έδωσε δυναμικό παρόν κεντρίζοντας τα βλέμματα και λαμβάνοντας πολύ θετικές κριτικές για την συνολική της παρουσία, έτσι και φέτος, από το Περίπτερο Β36 του HALL 3, θα έχει την ευκαιρία να δείξει στους χιλιάδες επισκέπτες και συνεργάτες, όλες τις λύσεις που είναι σε θέση να προσφέρει η εταιρεία.

Φέτος στην Xenia, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης,  με πρωταγωνιστές, την Oracle Hospitality (πρώην Micros-Fidelio), καθώς και την νορβηγικήASSA ABLOY Global Solutions (πρώην Vingcard-Elsafe), μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ασφάλειας ξενοδοχειακών μονάδων.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία εκτός όλων των άλλων προτάσεων, να γνωρίσουν το νέο Afrodite Spa. Το δημοφιλές πρόγραμμα διαχείρισης Spa, κομμωτηρίων και γυμναστηρίων, με τη νέα του έκδοση, έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες του συγκεκριμένου χώρου. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν περισσότερα για τις φορητές λύσεις του μέλλοντος, όπως είναι το  Assa Abloy Solutions Mobile Access, αλλά και το Oracle Hospitality Hotel Mobile.

Η Xenia, μια premium και 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, με το ανυπέρβλητο ιστορικό της κύρος και την εξαιρετικά επιτυχημένη επανεκκίνησή της το 2017, αναδεικνύεται ως το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Με κεντρικό μήνυμα «The Hospitality Experience» και με πλήθος καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων, η Xenia 2018 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας, βάζοντας και πάλι τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας