ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Νοέμβριος 2018

Xenia 2018: H Eurotel Hospitality με νέο αέρα φιλοξενίας σε όλα τα επίπεδα!

H Xenia 2018, πρόκειται να πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo (πλησίον του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.

Η Eurotel Hospitality θα έχει για μία ακόμη χρονιά κεντρικό ρόλο στην έκθεση, έτοιμη να προσφέρει σε συνεργάτες και ενδιαφερόμενους, όλες τις ανανεωμένες προτάσεις και λύσεις της για το  χώρο της Φιλοξενίας, αλλά και της Εστίασης από το Περίπτερο Β36 του HALL 3.

Με ανανεωμένο εταιρικό site, αλλά κυρίως με ανανεωμένες ιδέες και λύσεις, η εταιρεία θα δώσει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να δουν και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της παγκοσμίου εμβέλειας Oracle Hospitality (πρώην Micros-Fidelio), καθώς και της ASSA ABLOY Global Solutions (πρώην Vingcard-Elsafe), μίας από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ασφάλειας ξενοδοχειακών μονάδων.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία εκτός όλων των άλλων προτάσεων, να γνωρίσουν το νέο Afrodite Spa. Το δημοφιλές πρόγραμμα διαχείρισης Spa, κομμωτηρίων και γυμναστηρίων, με τη νέα του έκδοση, έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του συγκεκριμένου χώρου. Επίσης, θα γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν περισσότερα για τις φορητές λύσεις του μέλλοντος, όπως είναι το  Assa Abloy Solutions Mobile Access, αλλά και το Oracle Hospitality Hotel Mobile.

Ποια είναι η Xenia:
Η Xenia, μια premium και 100
% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, με το ανυπέρβλητο ιστορικό της κύρος και την εξαιρετικά επιτυχημένη επανεκκίνησή της το 2017, αναδεικνύεται ως το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Με κεντρικό μήνυμα «The Hospitality Experience» και με πλήθος καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων, η Xenia 2018 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης για όλους τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας, βάζοντας και πάλι τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού.

Δείτε στην Κάτοψη της Έκθεσης το Stand B36 - Hall 3

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας