ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Οκτώβριος 2019

Xenia 2019: Η Eurotel Group, στην «Στην καρδιά της Τουριστικής Βιομηχανίας»

Η Xenia 2019 με περισσότερους από 550 εκθέτες, με εμπλουτισμένους όλους τους θεματικούς τομείς της και ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα εξειδικευμένων επιμορφωτικών εκδηλώσεων, αναμένεται να καταστεί και πάλι το νευραλγικό σημείο συνάντησης για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας, κερδίζοντας τα εύσημα για την τεράστια συμβολή της στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η Eurotel Group, θα βρίσκεται και πάλι δυναμικά στην διεθνή έκθεση Xenia 2019, που θα λάβει χώρα στο Metropolitan EXPO, στις 23-24-25 Νοεμβρίου, για να δώσει το στίγμα των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο της Φιλοξενίας και της Εστίασης. Από το Hall3 – B37 θα είμαστε σε θέση να σας δείξουμε το μέλλον της τεχνολογίας, τις επόμενες τάσεις, αλλά και τις απαιτήσεις τους σήμερα.

Οι πρωταγωνιστές στο χώρο της Φιλοξενίας και Εστίασης, Oracle Hospitality και την ASSA ABLOY Global Solutions, αντιπροσωπεύονται και φέτος στην Έκθεση από την Eurotel Hospitality. Κεντρικό ρόλο θα έχει επίσης, η LeaderIT, η νέα εταιρεία του ομίλου Eurotel, η οποία έχει ως βασική της προτεραιότητα την προμήθεια hardware κι την παροχή υπηρεσιών σε IT Infrastructure (δίκτυα, ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, συμβόλαια συντήρησης, κ.α.), δίνοντας τη δυνατότητα στον Όμιλο Eurotel, για μια πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη προσέγγιση της ξενοδοχειακής αγοράς και όχι μόνο.

Η νέα έκδοση, με νέο λογότυπο, του Afrodite, το Touch+dine, αλλά και πολλές άλλες νέες προτάσεις, σας περιμένουν μαζί με το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, για να σας ενημερώσουν.

Εσείς πόσο έτοιμοι είστε για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο του Hospitality;

Βρείτε μας στην Xenia2019

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας