ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Αύγουστος 2022

Ανάπτυξη για τον παγκόσμιο τουρισμό μέσα στο 2022 και το 2023

Σε έκθεση που δημοσίευσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC), η τουριστική βιομηχανία αναμένεται να αναπτυχθεί με μέσο ετήσιο ρυθμό 5,8% από το 2022 έως το 2023, όταν ο ρυθμός αύξησης του παγκόσμιου ΑΕΠ κυμαίνεται στα 2,7%.

Τα παγκόσμια ταξίδια και ο τουρισμός αναμένεται να επιστρέψουν στα προ-COVID επίπεδα το 2023 και να αυξηθούν ταχύτερα από το παγκόσμιο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ). Οι θέσεις εργασίας στον τουρισμό αναμένεται να ανακάμψουν σε 300 εκατ. φέτος και 324 εκατ. το 2023, σύμφωνα με το WTTC.

Η ανάπτυξη αυτή οδηγεί μοιραία στην αύξηση του ανταγωνισμού των τουριστικών επιχειρήσεων και σε νέες επενδύσεις ώστε να διατηρήσουν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους. Η παροχή υπηρεσιών μεγάλης προστιθέμενης αξίας από καταρτισμένο προσωπικό, υπηρεσιών που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις του απαιτητικού κοινού δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίζονται και από την τεχνολογία. Ιδιαίτερα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις η τεχνολογία εξυπηρετεί τον επισκέπτη σε όλο το customer journey, διευκολύνει όλες τις λειτουργίες του ξενοδοχείου αλλά και καθοδηγεί τη διοίκηση στις αποφάσεις που θα χρειαστεί να λάβει.

Ο Όμιλος εταιρειών EUROTEL στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη του τομέα της φιλοξενίας ώστε οι επισκέπτες και οι ξενοδόχοι να απολαμβάνουν υπηρεσίες και λύσεις τεχνολογίας υψηλής αξίας. Διαθέτουμε εξειδίκευση πάνω από 30 χρόνια στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας για τον χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης, του Wellness και του ευρύτερου ιδιωτικού τομέα.

Βασικός στόχος του Ομίλου EUROTEL είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη σωστή επιλογή των συστημάτων πληροφορικής και τεχνολογίας που ταιριάζουν σε κάθε επιχείρηση με μια ολιστική προσέγγιση – 360ο services σε τεχνολογίες όπως:

  • Hotel and F&B Solutions
  • Integration Services & IT Systems
  • Supply of Hardware and Software solutions
  • Wellness Concepts & Management Services

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε τις λύσεις που ταιριάζουν στη δική σας επιχείρηση.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας