ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Ιανουάριος 2021

Η ASSA ABLOY Global Solutions βραβεύτηκε στα Hotel Tech Awards 2021

H ASSA ABLOY Global Solutions έλαβε το βραβείο «Best Guest Experience Technology: Μobile key" στα Hotel Tech Awards 2021.

Το Hotel Tech Report ανακοινώνει τους νικητές για τα βραβεία Hotel Tech Awards 2021, που προέκυψαν ανάμεσα από περισσότερες από 10.000 κριτικές προϊόντων software που χρησιμοποίησαν εγκεκριμένοι ξενοδόχοι, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Οι φιναλίστ επιλέγονται μέσα από βασικές παραμέτρους  απόδοσης, όπως δημοτικότητα, ικανοποίηση πελατών, συμβατότητα ενσωμάτωσης, ποιότητα υποστήριξης πελατών και πολλά άλλα. Το να κερδίσει κανείς ένα βραβείο στα Hotel Tech Awards θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον κλάδο της Τεχνολογίας της Φιλοξενίας.

«Εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας, 318.466 ξενοδόχοι επισκέφτηκαν το Hotel Tech Report από κάθε γωνιά του πλανήτη, συμμετέχοντας με πάνω από 10.000 επαληθευμένες κριτικές για νέα προϊόντα κατά την περίοδο των 3 μηνών του διαγωνισμού και μοιράστηκαν μαζί μας τα αγαπημένα τους software προϊόντα. Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης το γεγονός ότι ένα τεράστιο κύμα ξενοδόχων μοιράστηκε πληροφορίες για νέες τεχνολογίες και προτάσεις για καινοτόμα προϊόντα», δηλώνει ο Jordan Hollander, Διευθύνων Σύμβουλος του Hotel Tech Report.

Το Hotel Tech Report επικυρώνει τις κριτικές μέσω αυστηρής διαδικασίας επαλήθευσης. Επιπλέον, οι εταιρείες ταξινομούνται με βάση προκαθορισμένες αντικειμενικές μεταβλητές δεδομένων για να αποφευχθούν τυχόν «προκαταλήψεις» που υπάρχουν σε άλλους διαγωνισμούς.

Τα βραβεία Hotel Tech Awards συχνά αποκαλούνται «τα Grammy της Τεχνολογίας στη Φιλοξενία» και οι φιναλίστ επιλέγονται ανάμεσα σε 1.000 κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας από όλο τον κόσμο. Τα Hotel Tech Awards είναι η μόνη πλατφόρμα βραβείων που βασίζεται στα δεδομένα της βιομηχανίας με νικητές που δεν καθορίζονται από μια κριτική επιτροπή ή ψηφοφορία αλλά από μια παγκόσμια κοινότητα που αποτελείται από χιλιάδες επαληθευμένους χρήστες τεχνολογίας σε ξενοδοχεία σε περισσότερες από 120 χώρες.

Η EUROTEL HOSPITALITY είναι επίσημος αντιπρόσωπος της ASSA ABLOY Global Solutions, στην Ελλάδα, για τις κλειδαριές VingCard και τα χρηματοκιβώτια ELSAFE και επιπλέον είναι ASSA ABLOY Certified Partner για Mobile Access.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους νικητές από όλες τις κατηγορίες.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας