ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Μάρτιος 2023

Αξεπέραστη εμπειρία ευεξίας

Το AFRODITE Wellness Management System συμβάλει στην προσπάθεια για ψηφιακό μετασχηματισμό, των επιχειρήσεων SPA, γυμναστηρίων και κέντρων ευεξίας εντός και εκτός ξενοδοχειακών μονάδων.

Αποτελείται από διάφορες λειτουργικότητες η κάθε μια ειδικά σχεδιασμένη για μια λειτουργία ή ανάγκη. Χρησιμοποιεί δυναμικά και διαδραστικά εργαλεία που δίνουν τη δυνατότητα ευέλικτης και γρήγορης κατανομής των πόρων. Το προσωπικό της επιχείρησης μπορεί να διαχειριστεί εύκολα το ημερολόγιο εργασιών ανά θεραπευτή, τους τιμοκαταλόγους, τα αποθέματα και το ιστορικό πελατών. Διαθέτει δυνατότητα αναλυτικού reporting αλλά και διαχείριση του προφίλ των προτιμήσεων και αναγκών των μελών-συνδρομών.

Αξεπέραστη εμπειρία ευεξίας

Με την προσθήκη του Online Booking αλλά και του On line Registration Form στο AFRODITE οι επισκέπτες των χώρων ευεξίας απολαμβάνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες χωρίς να ταλαιπωρούνται περιμένοντας στη Reception.

Ο επισκέπτης αφού αναζητήσει μόνος του την υπηρεσία ευεξίας που τον ενδιαφέρει μπορεί να κάνει online την κράτηση στην ώρα και την ημέρα που επιθυμεί, αλλά και να επιλέξει θεραπευτή ενημερώνοντας ταυτόχρονα το κεντρικό σύστημα κρατήσεων της επιχείρησης.

Παράλληλα με τη χρήση του Online Registration ο επισκέπτης συμπληρώνει online στο χώρο του, είτε στο χώρο του κέντρου ευεξίας, όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να συμπληρωθούν πριν ξεκινήσει τις θεραπείες, μέσα από το κινητό του ή κάποιο tablet.

Τα στοiχεία του πελάτη αποθηκεύονται στο CRM του Afrodite και λαμβάνονται από την ομάδα του σπα για προσωποποίηση των υπηρεσιών.

Χαρακτηριστικά του Online Registration

  • Αυτόματη αποθήκευση στο CRM του Afrodite.
  • Ανανεώνεται όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο, αφού είναι custom για κάθε χώρο.
  • Οι ερωτήσεις και οι ενότητες έχουν συγκεκριμένες παραμέτρους  και προσαρμόζονται στο ύφος του κάθε brand (γραμματοσειρά, χρώμα κλπ.).
  • Δημιουργείται πλήρες ιατρικό ιστορικό των επισκεπτών σχετικά με αλλεργίες, ασθένειες κλπ.
  • Δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής για τη διασφάλιση των δεδομένων και κάλυψη της επιχείρησης με το λεγόμενο Waiver.

Για περισσότερες συμβουλές για τη διαχείριση χώρων ευεξίας επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας