ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Ιανουάριος 2019

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας mobile access

Η τεχνολογία Mobile αναδιαμορφώνει τον  ξενοδοχειακό τομέα, παρέχοντας στους χρήστες μεγαλύτερη άνεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι, το 67% των πελατών θα επέλεγε ένα ξενοδοχείο που επιτρέπει την πρόσβαση μέσω smartphone σε σχέση με ένα άλλο.

Με το Mobile Access οι επιχειρηματίες του κλάδου έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν ταξιδιώτες, οι οποίοι δεν επιθυμούν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Σε αυτούς θα πρέπει  να προστεθούν και οι νεαροί ταξιδιώτες, η γενιά των Millennials, η οποία είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με την τεχνολογία και αναμένετε να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια το 50% περίπου των υποψήφιων πελατών.

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι να κατεβάσει ο χρήστης στο κινητό του το αντίστοιχο app του ξενοδοχείου. Με τον τρόπο αυτό, αποκτά ένα ψηφιακό κλειδί, που του επιτρέπει να κατευθυνθεί άμεσα στο δωμάτιο του, παρακάμπτοντας την βαρετή αναμονή στη reception.  Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ανθρώπους που έχουν κάνει ένα μεγάλο ταξίδι ή για επαγγελματίες με περιορισμένο πρόγραμμα. Τα ξενοδοχεία που θέλουν να παραμείνουν ανταγωνιστικά, οφείλουν να ακολουθήσουν τις ανάγκες της εποχής.

Ο τρόπος για να ξεκινήσετε ως επαγγελματίες του χώρου την εφαρμογή του Mobile Access είναι απλός, χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις.[1]  Έτσι, αποκτάτε μία από τις νεώτερες καινοτομίες στον τομέα του security, επιτρέποντας τη χορήγηση ψηφιακών κλειδιών στους πελάτες, μέσω smartphone, με απόλυτη ασφάλεια. Σύντομα θα νιώσετε δικαιωμένοι για τα χρήματα και την προσπάθεια που καταβάλατε, αφού θα δείτε τους πελάτες σας  πλήρως ικανοποιημένους και τη φήμη της επιχείρησης σας να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς.

[1] κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το προ-εγκατεστημένο λογισμικό, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να απαιτείται προσθήκη ενός μικρού Bluetooth Low Energy (BLE) board, η εγκατάσταση ενός BLE ταυτόχρονα με ένα electronic reader RFID ή ένα σύστημα διαχείρισης  online πρόσβασης.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας