ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Νοέμβριος 2021

Ενσωματώστε στις εγκαταστάσεις σας, έξυπνα συστήματα διαχείρισης ενέργειας

Με μια μόνο κάρτα ή με τη χρήση του κινητού του, ο επισκέπτης του ξενοδοχείου μπορεί όχι απλά να ανοίξει την πόρτα του δωματίου, αλλά και να ενεργοποιήσει την παροχή ρεύματος με τον καρτοδιακόπτη εξοικονόμησης ενέργειας multibox iSWITCH. Οι συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας iSWITCH της εταιρείας ENKOA, αποτελούν μία καινοτόμο πρόταση στο χώρο της Φιλοξενίας και ειδικότερα στον ιδιαίτερο και ευαίσθητο τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας.

Όταν ο ένοικος του δωματίου αφαιρέσει την κάρτα από την υποδοχή του καρτοδιακόπτη, για να αποχωρήσει από το δωμάτιο, μετά από λίγο χρόνο, απενεργοποιείται αυτόματα ο κλιματισμός και σβήνουν τα φώτα. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν «απρόσεκτους» πελάτες οι οποίοι ξεχνούν ανοιχτά τα φώτα ή τον κλιματισμό. Όταν ο ένοικος επιστρέψει και τοποθετήσει την κάρτα στην υποδοχή, τότε όλα αρχίζουν να λειτουργούν όπως τα είχε αφήσει.

Με την προσθήκη έξυπνων αισθητήρων κίνησης επιτυγχάνεται η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, αφού όλες οι συσκευές και τα φώτα του δωματίου κλείνουν όταν για ένα εύλογο χρονικό διάστημα,  δεν ανιχνευτεί κάποια κίνηση στο χώρο.

Οι επισκέπτες έχουν διαφορετικές κάρτες από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Έτσι, όταν πάει κάποιος από το προσωπικό για να τακτοποιήσει το δωμάτιο, θα ενεργοποιηθούν μόνο οι λειτουργίες που έχουν οριστεί κατά τον προγραμματισμό της κάρτας-κλειδί. Έτσι για παράδειγμα μπορούν να ανάψουν μόνο τα φώτα για να μην ενεργοποιείται και απενεργοποιείται ο κλιματισμός, αρκετές φορές μέσα σε σύντομα χρονικά διαστήματα.

Πλεονεκτήματα:

  • Εύκολη διαχείριση του ρεύματος μέσω του διακόπτη κάρτας και των αισθητήρων.
  • Μοντέρνος σχεδιασμός και ποικιλία χρωμάτων στους καρταναγνώστες.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Η συσκευή λειτουργεί μόνο με τις κάρτες δωματίου του ξενοδοχείου.
  • Διαθέτει φωτισμό LED για εύκολη εύρεση στο σκοτάδι

Η σειρά συσκευών εξοικονόμησης ενέργειας iSWITCH της εταιρείας ENKOA, διαθέτει minimal σχεδιασμό και πολλούς χρωματισμούς ώστε να ταιριάζει στο design του κάθε ξενοδοχείου. Συνεργάζονται άψογα με τις ηλεκτρονικές κλειδαριές Vingcard της ASSA ABLOY.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας