ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Μάρτιος 2024

Η βραβευμένη κλειδαριά VingCard Novel της Assa Abloy

H VingCard Novel αποτελεί μία προηγμένη κλειδαριά της Assa Abloy, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του κλάδου της φιλοξενίας, παρέχοντας υψηλή ασφάλεια, ευκολία χρήσης και αξιοπιστία. Το 2023 η Assa Abloy κατέκτησε τον τίτλο του reddot winner 2023, χάρη στην κλειδαριά VingCard Novel.

Γιατί να επιλέξω την VingCard Novel στο ξενοδοχείο μου;

Μέγιστη ασφάλεια χάρη σε προηγμένες λειτουργίες: Οι κλειδαριές λειτουργούν με ηλεκτρονικά κλειδιά, τα οποία μπορούν να εκδοθούν και να ανακληθούν εύκολα, προσφέροντας ευελιξία και ασφάλεια. Ακόμη, η χρήση προηγμένων τεχνολογιών κρυπτογράφησης RFID, προσφέρει υψηλή προστασία από ανεπιθύμητη πρόσβαση και απάτες.

Κομψή εμφάνιση και μεγάλη ανθεκτικότητα: Οι κλειδαριές VingCard Novel κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας που προσφέρουν μεγάλη ανθεκτικότητα και μακροχρόνια λειτουργία, αλλά παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Ευελιξία στον σχεδιασμό: Οι κλειδαριές διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρώματα, επιτρέποντας στους ξενοδόχους να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ τους.

H Assa Abloy, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Eurotel και μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των λύσεων ασφαλείας. Η Assa Abloy ειδικεύεται στην κατασκευή κλειδαριών, κλειδιών και συστημάτων πρόσβασης, και παρέχει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για την ασφάλεια και τη διαχείριση πρόσβασης σε κτίρια και εγκαταστάσεις. Η συνεργασία με τη Eurotel συνδυάζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία των δύο εταιρειών για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στους πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα για το προϊόν εδώ.

Επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο της Eurotel Hospitality εδώ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας