ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Νοέμβριος 2022

Νέα βράβευση για τα προϊόντα της ASSA ABLOY

Η ASSA ABLOY Global Solutions βραβεύτηκε στα NFC Innovation Awards 2022 στην κατηγορία “Most Innovative Use of NFC Technology” και ξεχώρισε μεταξύ 12 εταιρειών με τις καινοτόμες λύσεις πρόσβασης που βασίζονται σε NFC στο Apple Wallet.

Η ASSA ABLOY Global Solutions προσφέρει τα πλεονεκτήματα της απρόσκοπτης ανέπαφης εμπειρίας στους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία Mobile Access, η εταιρεία διευκόλυνε την προσθήκη ψηφιακών κλειδιών δωματίου στο Apple Wallet, κάνοντας το check-in και το check-out πιο εύκολο από ποτέ. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πρόσβαση στο δωμάτιο με ένα άγγιγμα, το οποίο θεωρείται μια εξέλιξη που «αλλάζει το παιχνίδι». Εκτός από την βελτιωμένη άνεση για τους επισκέπτες, η τεχνολογία απλοποιεί τη διανομή και τη διαχείριση κλειδιών για το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Τα NFC Forum Innovation Awards υποστηρίζουν την ανάπτυξη καινοτόμων και υποδειγματικών προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC). Κάθε δεύτερη χρονιά, το NFC Forum επιβραβεύει καινοτόμα προϊόντα που προάγουν την τεχνολογία NFC. Φέτος, ο κύριος σκοπός των βραβείων ήταν να εντοπιστούν λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων μέσω contactless επαφών.

H Eurotel Hospitality, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ηλεκτρονικών κλειδαριών VingCard της ASSA ABLOY Global Solutions, που λειτουργούν με τεχνολογία NFC. Δείτε τα προϊόντα εδώ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας