ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Νοέμβριος 2021

"Ανέπαφα ταξίδια" για περισσότερη ασφάλεια και βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών

Οι contactless εμπειρίες είναι πλέον απαραίτητες για κάθε ξενοδοχείο. Όχι μόνο βελτιώνουν την υγειονομική ασφάλεια, αλλά είναι και το κλειδί για να δώσουν στους επισκέπτες την ελευθερία και τον έλεγχο που επιθυμούν. Σε μια αγορά που έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές, οι ξενοδόχοι πρέπει να αναβαθμίσουν τις λειτουργίες του ξενοδοχείου και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των επισκεπτών για να κερδίσουν ξανά μερίδιο στην αγορά της φιλοξενίας.

Κλειδί της επιτυχίας αποτελή η παροχή ανέπαφων υπηρεσίων σε όλο το customer journey του ταξιδιώτη, από πριν την άφιξη του στον προορισμό του, κατα την διάρκεια της διαμονής αλλά και μετά την αποχώρησή του. Παρακάτω θα βρείτε έξι βασικά σημεία με επαφή που βιώνουν οι επισκέπτες ενός ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της διαμονής τους:

  1. Κράτηση

Η κράτηση ήταν ανέκαθεν μια ανέπαφη διαδικασία, αλλά μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την αλληλεπίδραση των επισκεπτών με το προσωπικό του ξενοδοχείου, με την προπληρωμή της κράτησης. Έτσι, θα μειώστε την φυσική επαφή και τα οικονομικά δεν θα αποτελούν εκκρεμότητα.

  1. Πριν το Check-In

Κάντε assign τα δωμάτια των επισκεπτών, πριν από την άφιξή τους, για να αποφευχθεί ή άσκοπη αναμονή τους. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε όλα τα διαθέσιμα δωμάτια για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο πιθανής μετάδοσης του Covid-19. Δημιουργήστε νωρίτερα τις κάρτες-κλειδιά πόρτας, επιτρέποντας στους επισκέπτες να τα παραλάβουν εύκολα και γρήγορα μόλις φτάσουν.

  1. Check-In

Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες για απομακρυσμένο check-in, αλλά και mobile access στους χώρους του ξενοδοχείου. Θα μειώστε με αυτό τον τρόπο την αναμονή στη ρεσεψιόν για την ολοκλήρωση του check-in αλλά και για την παραλαβή του κλειδιού. Βελτιώστε την ποιότητα των δεδομένων, καταγράφοντας τα στοιχεία των επισκεπτών απευθείας από την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους με τη χρήση ειδικών scanners ή κάποιας εφαρμογής.

  1. Διαμονή

Στείλτε πληροφορίες και επικοινωνήστε με τους επισκέπτες μέσω μηνυμάτων κειμένου, περιορίζοντας την περιττή επαφή με το προσωπικό κατά τη διάρκεια της διαμονής. Μετατρέψτε τις τηλεοράσεις των δωματίων σε διαδραστικές συσκευές, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να επιλέξουν υπηρεσίες καθαριότητας και ποιες ημέρες και πόσο συχνά θα καθαρίζονται τα δωμάτιά τους. Εμπλουτίστε την εμπειρία διαμονής επιτρέποντας στους επισκέπτες να περιηγούνται στα μενού του room service, να κάνουν παραγγελίες και να χρεώνουν στο δωμάτιό τους, όλα μέσω της δικής τους κινητής συσκευής.

  1. Check-out

Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν check out από το δωμάτιό τους, χρησιμοποιώντας το κινητό τους ή την τηλεόραση στο δωμάτιό τους.

  1. Επικοινωνία μετά τη διαμονή

Βελτιώστε την επικοινωνία με τους επισκέπτες σας, είτε πρόκειται για ένα απλό «ευχαριστούμε που μας επιλέξατε», είτε για σχόλια ή θέματα υγείας και ασφάλειας. Μείνετε σε επαφή με τους επισκέπτες αφού φύγουν από το ξενοδοχείο σας και μοιραστείτε τα στοιχεία άμεσης επικοινωνίας σας, σε περίπτωση που έχουν επιπλέον ερωτήσεις ή επιθυμούν να ξανά μείνουν στο κατάλυμά σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρατε ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να βελτιώσετε κάτι στο μέλλον.

Ο όμιλος εταιρειών EUROTEL είναι σε θέση να σας συμβουλέψει για το ποιες λύσεις ταιριάζουν στη δική σας επιχείρηση, αλλά και να υλοποιήσει αυτές που θα επιλέξετε. Επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας