ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Δεκέμβριος 2020

Νέες λειτουργίες για το ESODOS mobile app

To ESODOS mobile app, παρέχει μια πληθώρα λειτουργιών όπως δυνατότητα απομακρυσμένου check in/out, πρόσβαση στο δωμάτιο μέσω mobile key, κράτηση τραπεζιού σε εστιατόριο, κρατήσεις στο spa καθώς και πολλές ακόμα λειτουργίες, οι οποίες ενισχύουν τις touchless υπηρεσίες, ενδυναμώνοντας το αίσθημα ασφάλειας που ο ταξιδιώτης έντονα αναζητά αυτή την εποχή, ενώ παράλληλα ενισχύουν την καλύτερη οργάνωση του ξενοδοχείου.

Νέες λειτουργίες ενσωματώνονται συνεχώς στο ESODOS για να γίνει η εφαρμογή αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας του ταξιδιώτη, αλλά και για την άμεση ανταπόκριση του προσωπικού του ξενοδοχείου στις έκτακτες ανάγκες του.

Ο επισκέπτης μέσω της λειτουργίας Guest Services μπορεί να ζητήσει υπηρεσίες εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας αρχικά την κατηγορία υπηρεσιών που επιθυμεί και στη συνέχεια έχει τη δυνατότητα είτε να γράψει το αίτημά του, είτε να επιλέξει την επιθυμητή υπηρεσία μέσα από μια έτοιμη λίστα. Επιπλέον μπορεί να αναφέρει κάποιο πρόβλημα που έχει εντοπίσει στο δωμάτιο και έτσι να ενημερωθεί απευθείας το τμήμα maintenance του ξενοδοχείου. Το προσωπικό ανταποκρίνεται άμεσα και ο επισκέπτης ενημερώνεται με push notification για την εξέλιξη του αιτήματός του.

Η προσθήκη στο ESODOS της δυνατότητας Chat ενισχύει ακόμα περισσότερο την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα του πελάτη, καθότι μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης επικοινωνεί ανά πάσα στιγμή και σε πραγματικό χρόνο με τη reception.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει την εφαρμογή ESODOS, πριν φτάσει στο ξενοδοχείο και να εκμεταλλευτεί τις λειτουργίες της νωρίτερα, κάνοντας login με τα στοιχεία που θα του αποσταλούν μετά την κράτησή του. Μια νέα λειτουργία έρχεται όμως να εξυπηρετήσει όσους δεν κατέβασαν την εφαρμογή πριν το ταξίδι, αλλά και να διευκολύνει το check-in πρακτορειακών πελατών. Οι επισκέπτες μπορούν να σκανάρουν το QR Code που θα προβάλλεται σε ένα Tablet στη Reception, για να κατεβάσουν επιτόπου την εφαρμογή και στη συνέχεια να σκανάρουν ένα δεύτερο QR Code με τα στοιχεία της κράτησής τους και να ολοκληρώσουν μόνοι τους το Check-in. Έτσι επιτυγχάνετε αποσυμφόρηση της reception, ταυτόχρονη ενημέρωση του PMS, εξυπηρέτηση πολλών προσώπων και φυσικά ανέπαφη επικοινωνία.

Αυτές και πολλές άλλες λειτουργίες μπορούν να ενισχύσουν τις παροχές του ξενοδοχείου σας και το επίπεδο του engagement σας με τον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας